Schuipui

Schuifpuien

Een schuifpui geeft de ruimte een open en elegant karakter. Door een schuifpui vervaagt de grens tussen binnen en buiten. Het geeft de woning een heerlijke lichte, open sfeer en het terras wordt nog meer een deel van de woning.
Buiten-Goed levert (hef)schuifpuien in diverse typen en kleurstellingen. Ook maatwerk behoord tot de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Ook het toepassen van speciaal warmtewerend glas bij uw kunststof schuifpui behoort tot één van de vele mogelijkheden. Met dit speciale klimaatglas houdt u meer zonnewarmte buiten, maar kan wel het daglicht binnenkomen. Om een hogere isolatiewaarde te verkrijgen is het ook mogelijk om te kiezen voor drielaags HR+++ glas.
Bekijk onze schuifpuien

Schuifpui projecten

Schuifpui

Plissé hordeur

Indien u een hordeur wenst, kunt u bij Buiten-Goed uw schuifpui of de vouwwanden ook van de revolutionaire plissé-hordeuren voorzien. Bij deze hordeur is gebruik gemaakt van plisseertechniek waardoor het gaas niet oprolt, maar opent en sluit als een harmonica en daardoor beter zichtbaar is voor mens en dier en het alom bekende risico 'door het gaas lopen' bijvoorbeeld bij rolhordeuren, tot het verleden behoort. Uw schuifpui is gemakkelijk te bedienen en u kunt in de zomer heerlijk genieten van frisse lucht zonder dat vliegen een weg naar binnen vinden. Want wie niet horren wil die moet voelen!!

Schuifpui

Kunststof hef / schuifpui

Voor onze schuifpuien maken we gebruik van Schüco ‘Easy Slide’-profielen. De basis hiervan is de Schüco Corona CT profielserie. Deze vouwschuifdeur biedt een soepel lopende en ruimtebesparende opening; de hefpui laat zich moeiteloos snel en geruisloos openen. Daarnaast heeft de pui in combinatie met HR++ glas een warmte-isolerende werking en zorgt het afdichtsysteem voor maximale wind- en regendichtheid en optimale geluidsisolatie. De moderne techniek doet geen enkele afbreuk aan de vorm en uitstraling van de pui. Kleur en structuur zijn voor binnen- en buitenkant afzonderlijk te bepalen en u heeft de keuze uit diverse openingsvarianten. Informeer geheel vrijblijvend naar onze betaalbare schuifpuien en de bijna ontelbare openingsvariaties die wij u hierin kunnen bieden.
Ik wil meer weten

Heeft u een vraag of opmerking?

Bent u geïnteresseerd geraakt in één van onze producten of projecten? Twijfel niet en neem contact met ons op via 0342 - 491 202 of maak gebruik van het contactformulier.

Contactformulier

Uw voor- en achternaam:

Uw e-mailadres:*

Uw telefoonnummer:

Uw bericht / vraag:

loading

Contactgegevens

0342 - 491 202
info@buiten-goed.com

Onze showroom
Marchandweg 4
3771 MP, Barneveld
Routebeschrijving

KvK 08170977

ZoGesloten
Ma08:30 - 18:00
Di08:30 - 18:00
Wo08:30 - 18:00
Do08:30 - 18:00
Vr08:30 - 18:00
Za08:30 - 13:00

Klik hier voor onze webshop