Windscherm

Windschermen

Wilt u graag de wind van uw terras afhouden met een windscherm? Of uw gasten vriendelijk ontvangen met behulp van een deurluifel? Met een windscherm kunt u al vroeg in het voorjaar in de tuin of op het terras zitten. U houdt de koude voorjaarswind weg.

Buiten-Goed heeft alles voor een beschut terras

Met onze horeca windschermen creëren wij een beschutte ruimte voor uw gasten. Buiten-Goed heeft al ruime ervaring met het aanbieden van maatwerk oplossingen. Als aanvulling op ons assortiment bieden we ook terrasverwarmers, vlonders, parasols en loungesets. Ook kunnen we in samenwerking met partners opzoek naar een gepaste oplossing voor uw terras.
Bekijk onze windschermen

Windscherm projecten 

Windscherm

Windschermen voor Horeca

Als horeca ondernemer wilt u graag zoveel mogelijk gebruik maken van uw terras. Buiten-Goed heeft meerdere mogelijkheden om uw terras effectief te benutten. Naast onze speciale zonweringsystemen(LINK) kunnen wij een nagenoeg winddicht terras creëren. Door de koude voor- en najaarswind te weren kunt u het terrasseizoen zoveel mogelijk verlengen.

Een windscherm als verdienmodel

Een Buiten-Goed terrasoverkapping of windscherm is doorgaans snel terugverdiend. Na het plaatsen van een windscherm denkt u waarschijnlijk: ‘dit had ik veel eerder moeten doen.' U kunt uiteindelijk meer mensen bedienen op een beschut terras. Een terrasscherm is geen kostenpost maar een verdienmodel.
Ik wil meer weten

Heeft u een vraag of opmerking?

Bent u geïnteresseerd geraakt in één van onze producten of projecten? Twijfel niet en neem contact met ons op via 0342 - 491 202 of maak gebruik van het contactformulier.

Contactformulier

Uw voor- en achternaam:

Uw e-mailadres:*

Uw telefoonnummer:

Uw bericht / vraag:

loading

Contactgegevens

0342 - 491 202
info@buiten-goed.com

Onze showroom
Marchandweg 4
3771 MP, Barneveld
Routebeschrijving

KvK 08170977

Openingstijden tijden de vakantieperiode 21/7 - 20/8

ZoGesloten
Ma08:30 - 17:00
Di08:30 - 17:00
Wo08:30 - 17:00
Do08:30 - 17:00
Vr08:30 - 17:00
ZaGesloten

Klik hier voor onze webshop