Schuifwanden en vouwwanden

Vouwwanden en schuifwanden

Onze vouwwanden en schuifwanden zijn van Solarlux en zijn van de hoogste kwaliteit. Alle systemen van Solarlux zijn onderworpen aan de zwaarste testen. De innovatieve beglazingsoplossingen voldoen aan de hoogste eisen qua isolatie en veiligheid met maximale transparantie. Hoogwaardig loopwerk van roestvrij edelstaal garandeert een zeer lange gebruiksduur. De verzonken rail voorkomt onnodige belemmeringen. Het samenvouwen van de glazen vleugels gaat daardoor altijd soepel.

In onze showroom hebben wij al de Solarlux vouwwanden, ook wel een harmonica schuifpui genoemd, opgesteld op een prettig overzichtelijke manier. Neem contact op met Buiten-Goed voor meer informatie, wij helpen u graag.
Onze schuif- en vouwwanden

Schuif- en vouwwanden projecten

Vouwwand van glas

Onze glazen vouwwanden zijn allemaal van hoogwaardige kwaliteit. Solarlux staat namelijk bekend om de zeer goede schuifwanden uit hun assortiment. Tevens kunt u bij Buiten-Goed voor uw vouwwand kiezen uit verschillende systemen. Aluminium, hout of een combinatie van beiden behoort tot de mogelijkheden. En verder zijn ze geheel van glas! Het mooie van deze systemen van Solarlux is, is dat er voor iedere woningstijl wel een systeem is wat daar goed bij past. Zodoende geeft dat precies de sfeer die u wilt creëren. Daarnaast zorgen de harmonicadeuren voor een perfecte ruimte om gemakkelijk van binnen naar buiten, en andersom, te lopen. Met als bijkomend voordeel dat u op deze manier erg veel licht in uw woning krijgt.

Glazen vouwwand

De vouwwanden van Solarlux, die wij op maat kunnen maken voor u, staan opgesteld in onze showroom. Daar kunt u de schuifwanden rustig bekijken. Ook staan onze medewerkers voor u klaar om u te voorzien van advies op het gebied van onze vouwwanden.

Heeft u een vraag of opmerking?

Bent u geïnteresseerd geraakt in één van onze producten of projecten? Twijfel niet en neem contact met ons op via 0342 - 491 202 of maak gebruik van het contactformulier.

Contactformulier

Uw voor- en achternaam:

Uw e-mailadres:*

Uw telefoonnummer:

Uw bericht / vraag:

loading

Contactgegevens

0342 - 491 202
info@buiten-goed.com

Onze showroom
Marchandweg 4
3771 MP, Barneveld
Routebeschrijving

KvK 08170977

ZoGesloten
Ma08:30 - 18:00
Di08:30 - 18:00
Wo08:30 - 18:00
Do08:30 - 18:00
Vr08:30 - 18:00
Za08:30 - 13:00

Klik hier voor onze webshop