Tuinkassen

Tuinkassen

Een tuinkas kan voor veel verschillende toepassingen gebruikt worden. Bent u op zoek naar een geschikte variant voor uw tuin? Bij Buiten-Goed vindt u de geschikte hobbykas tussen ons grote assortiment van tuinkassen. Buiten-Goed levert tuinkassen van Vitavia, hobbykassen van ACD, kweekkassen van Janssens maar ook de top: Arkoo kassen. Tevens levert Buiten-Goed de kassen op maat, naar eigen ontwerp.

Tuinkassen

Buiten-Goed heeft ze in bijna alle soorten en maten, voor elke soort tuin vindt u een passende tuinkas. Wellicht is een smeedijzeren tuinkas iets voor u? Wij hebben ca. 1100 soorten kassen van diverse kwaliteit leveranciers in het assortiment. Elke kas heeft optimale ventilatievoorzieningen. Uniek zijn de prestige hobbykassen van ACD. De actiemodellen zijn scherp geprijsd en kennen een korte levertijd.
Onze tuinkassen en toebehoren

Tuinkas projecten 

Tuinkassen

Tuinkas kopen?

Janssens Kweekkassen
Door de dakhelling onderscheidt deze kweekkas zich van vele andere kweekkassen. Janssens kweekkassen zijn geschikt voor zowel de amateur als de professional. De Janssens kweekkassen zijn zeer sterk en prachtige vormgegeven. Wilt u een kleine kweekkas? Dan vindt u bij de hobbykassen een mooie en budgetvriendelijke variant.

ARKOO tuinkassen
Wilt u een kwalitatief hoogwaardige kas kopen? Buiten-Goed is een exclusieve leverancier van tuinkassen van ARKOO. Deze zijn zowel in de standaard maten te kopen, als op maat. Naast deze goede kwaliteit, kiest u bij Buiten-Goed ook voor expertise en service. Wij zijn al ruim 25 jaar ervaring. En sinds de overname van Arkoo zijn wij landelijk één van de grootste kwaliteitsleveranciers van deze kassen. Daarnaast houden wij van duidelijke en heldere communicatie en kunnen wij ervoor zorgen dat u een prachtige maatwerk tuinkas geleverd krijgt.

Tuinkassen

Showroom met tuinkassen

Uiteraard kunnen wij begrijpen dat u het wellicht lastig vindt om producten goed te beoordelen op het internet. Daarom nodigen wij u graag uit om een bezoek te komen brengen aan onze showroom. Daar staan allerlei verschillende soorten tuinkassen opgesteld. En staan de medewerkers van Buiten-Goed graag voor u klaar om u te voorzien van advies.


Onze tuinkassen en toebehoren

Heeft u een vraag of opmerking?

Bent u geïnteresseerd geraakt in één van onze producten of projecten? Twijfel niet en neem contact met ons op via 0342 - 491 202 of maak gebruik van het contactformulier.

Contactformulier

Uw voor- en achternaam:

Uw e-mailadres:*

Uw telefoonnummer:

Uw bericht / vraag:

loading

Contactgegevens

0342 - 491 202
info@buiten-goed.com

Onze showroom
Marchandweg 4
3771 MP, Barneveld
Routebeschrijving

KvK 08170977

ZoGesloten
Ma08:30 - 18:00
Di08:30 - 18:00
Wo08:30 - 18:00
Do08:30 - 18:00
Vr08:30 - 18:00
Za08:30 - 13:00

Klik hier voor onze webshop