Glazen kantoor, vergaderruimte of expositieruimte

In de tijd van het 'nieuwe werken' zijn transparante werkruimtes ruimtes niet meer weg te denken uit de kantoorpanden. Buiten-Goed heeft een enorm assortiment met interieur/ kantoor kassen
Al onze interieurkassen zijn uitgevoerd met veiligheidsglas. Veel kassen zijn in een gewenst RAL kleur te verkrijgen.

Glazen kantoorruimte
Een glazen kantoorruimte past helemaal in het 'nieuwe werken'. Een glazen kantoorruimte is relatief goedkoop te plaatsen, flexibel in te delen, waardevast en heeft een modern uiterlijk

Vergaderruimte
Als vergaderruimte is een glazen ruimte een goede oplossing. De glazen wanden geven kalmte tijdens de vergaderingen, echter houdt de kantoorruimte zijn open karakter. De mogelijkheden van deze vergaderzalen zijn eindeloos. Wij horen graag van uw ideëen en helpen bij de realisatie hiervan.

Glazen kantoorruimte

Expositieruimte / vitrine
Een glazen “afgesloten” ruimte geeft perfecte expositiemogelijkheden. Mooi aangelicht geeft dit een prachtig resultaat. Ook hier zijn de ruimtes makkelijk in te delen en op te stellen. Waardevast en makkelijk demontabel.

Transparant
De glazen wanden in de glazen kantoorruimtes geven u een transparante werkomgeving, geeft de benodigde sociale controle.

Andere mogelijkheden
Naast het gebruik van polycarbonaat en glas zijn er nog verscheidene mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan dubbel glas of veiligheidsglas. Veiligheidsglas is tot 7 keer sterker dan normaal glas. In het geval van breuk, breekt het glas in duizenden relatief ongevaarlijke stukjes. Daarnaast is er de mogelijkheid van dubbel glas, dubbel glas houdt geluid vanuit de vergaderruimte nog beter binnen.

Heeft u een vraag of opmerking?

Bent u geïnteresseerd geraakt in één van onze producten of projecten? Twijfel niet en neem contact met ons op via 0342 - 491 202 of maak gebruik van het contactformulier.

Contactformulier

Uw voor- en achternaam:

Uw e-mailadres:*

Uw telefoonnummer:

Uw bericht / vraag:

loading

Contactgegevens

0342 - 491 202
info@buiten-goed.com

Onze showroom
Marchandweg 4
3771 MP, Barneveld
Routebeschrijving

KvK 08170977

ZoGesloten
Ma08:30 - 18:00
Di08:30 - 18:00
Wo08:30 - 18:00
Do08:30 - 18:00
Vr08:30 - 18:00
Za08:30 - 13:00

Klik hier voor onze webshop