Categorieën

Resultaat 1–18 van de 20 resultaten wordt getoond

Veel keuze bij schuif- en vouwwanden van Solarlux

Glazen schuifwand

De tuin is voor veel mensen een plek om heerlijk tot rust te komen, lekker dichtbij de natuur. Een glazen schuifwand in uw woning biedt u het hele jaar door deze luxe. Buiten-Goed biedt dus glazen schuifwanden van het innovatieve merk Solarlux. Producten van dit merk zijn onderworpen aan de meest zware testen. Ze voldoen dan ook aan alle eisen op het gebied van isolatie en veiligheid, zonder hierbij in te leveren op maximale transparantie. Bovendien gaat een glazen schuifwand van Solarlux zeer lang mee. Dankzij hoogwaardig loopwerk van roestvrij edelstaal is een zeer lange gebruiksduur gegarandeerd. Het samenvouwen van de glazen vleugels verloopt zeer soepel.

Glazen vouwwand

Een glazen vouwwand is helemaal van nu: het geeft u binnenruimte een stijlvolle, luxe en vooral unieke uitstraling. Een glazen vouwwand brengt u niet alleen dichter bij de natuur, het geeft uw woning ook beduidend meer licht. Voor een ruimtelijk effect kiest u voor een glazen vouwwand van Buiten-Goed! Onze glazen vouwwanden zijn van het merk Solarlux en zijn dus ook van hoogwaardige kwaliteit. Solarlux staat immers bekend om haar uitstekende vouwwanden.

Voor iedere woonstijl

Het mooie van deze systemen van Solarlux is dat er voor iedere woning wel een systeem is wat daar goed bij past. Zodoende geeft dat precies de sfeer die u wilt creëren. Daarnaast zorgt een glazen vouwwand of glazen schuifwand voor een perfecte ruimte om gemakkelijk van binnen naar buiten, en andersom, te lopen en natuurlijk zorgt het voor een lichte, open uitstraling. U kunt bij Buiten-Goed kiezen uit verschillende systemen voor uw glazen vouwwanden en/of glazen schuifwanden. Aluminium, hout of een combinatie van beiden behoort tot de mogelijkheden.

Projecten voor aan het pand

Buiten-Goed is ook aanbieder van andere op maat gemaakte projecten voor aan het pand. Denk bijvoorbeeld aan glazen schuifwanden in plaats van glazen vouwwanden. Of een mooi glazen kantoor of tuinkamer. Dit en nog veel meer projecten maakt Buiten-Goed mogelijk voor uw pand. Bekijk het in onze collectie!

Advies nodig bij de aanschaf van uw glazen schuifwand?

Bent u geïnteresseerd in een glazen schuifwand van het merk Solarlux? Buiten-Goed heeft meer dan 25 jaar ervaring in de branche. Wij geven u graag meer informatie over de verschillende mogelijkheden, modellen en opties van glazen schuifwanden en glazen vouwwanden die wij bieden. Kom langs in onze showroom in Barneveld om alle opties te bespreken of neem gerust contact met ons op.
Lees meer/minder