Categorieën

Alle 6 resultaten

Soliday zonnezeilen

Een Soliday zonnezeil biedt niet alleen schaduw en bescherming tegen de regen. Er wordt bij Soliday ook veel aandacht geschonken aan het ontwerp en de kwaliteit van het zeildoek. Het zonnescherm is een lust voor het oog. Elk Soliday zonnezeil wordt afgestemd op de architectuur van het gebouw zodat het samen een geheel vormt.

Extra bij een Soldiay zonnezeil

Bij ieder systeem kunt u een hoogteverstellingsysteem verkrijgen. U kunt de hoogte van het zeil dan aan de stand van de zon aanpassen. Dit is vooral handig in de namiddag, als de zon laag staat.

Geïntegreerde kabel

Een geïntegreerde kabel zet het zeil continue onder spanning. Bij een belasting van 40 km per uur vieren deze kabels. Daarna wordt het zonnezeil direct weer aangespannen. Met regen gebeurd het vergelijkbaar, als er teveel regen in het zeil komt wordt het zeil gevierd zodat het water eraf kan lopen. Bij de Soliday C en CS systemen is dit al in de masten verwerkt.

Meer informatie?

Wil je graag meer informatie? Bekijk hier de verschillende systemen voor aanvullende informatie. Buiten-Goed geeft u graag een vrijblijvende offerte.

Lees meer/minder