• Maatwerk zonder meerprijs
  • Eigen montage- en storingsdienst
  • Grote overdekte showroom
  • Solarlux verkooppunt

Tuinkassen

1.100 tuinkassen in alle soorten en maten

Tuinkassen

Tuinkassen voor verschillende toepassingen

Een tuinkas kan voor veel verschillende toepassingen gebruikt worden. Bent u op zoek naar een geschikte variant voor uw tuin? Bij Buiten-Goed vindt u de geschikte hobbykas tussen ons grote assortiment van tuinkassen. Buiten-Goed levert tuinkassen van Vitavia, hobbykassen van ACD, kweekkassen van Janssens maar ook de top: Arkoo kassen. Tevens levert Buiten-Goed de kassen op maat, naar eigen ontwerp. dit is mogelijk in aluminium of in de smeedijzeren variant.

Zeer divers assortiment

Buiten-Goed heeft ze in bijna alle soorten en maten, voor elke soort tuin vindt u een passende tuinkas. Wellicht is een smeedijzeren tuinkas iets voor u? Wij hebben ca. 1100 soorten kassen van diverse kwaliteit leveranciers in het assortiment. Elke kas heeft optimale ventilatievoorzieningen. Uniek zijn de prestige hobbykassen van ACD. De actiemodellen zijn scherp geprijsd en kennen een korte levertijd.

Janssens Kweekkassen

Door de dakhelling onderscheidt deze kweekkas zich van vele andere kweekkassen. Janssens kweekkassen zijn geschikt voor zowel de amateur als de professional. De Janssens kweekkassen zijn zeer sterk en prachtige vormgegeven. Wilt u een kleine kweekkas? Dan vind je bij de hobbykassen een mooie en budgetvriendelijke variant uit de Urban serie!

ARKOO tuinkassen

Wilt u een kwalitatief hoogwaardige kas kopen? Buiten-Goed is een exclusieve leverancier van tuinkassen van ARKOO. Deze zijn zowel in de standaard maten te kopen, als op maat. Naast deze goede kwaliteit, kiest u bij Buiten-Goed ook voor expertise en ervaring. Sinds de overname van Arkoo zijn wij landelijk één van de grootste kwaliteitsleveranciers van deze kassen.

Tuinkas kopen? Bezoek onze showroom!

Het kan lastig zijn om online producten goed te beoordelen. Daarom nodigen wij u  graag uit voor een bezoekje aan onze showroom. Daar staan allerlei verschillende soorten tuinkassen opgesteld. De medewerkers van Buiten-Goed staan hier graag voor u klaar om u te voorzien van ongevraagd deskundig en kostenbesparend advies. U kunt met onze 30 jaar tuinkas ervaring uw voordeel doen.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×