• Maatwerk zonder meerprijs
  • Eigen montage- en storingsdienst
  • Grote overdekte showroom
  • Solarlux verkooppunt

Tuinkassen

1.100 tuinkassen in alle soorten en maten

buitengoed_tuinkassen_2
buitengoed_tuinkassen_3

Tuinkassen

Tuinkassen voor verschillende toepassingen

Groenten in alle seizoenen, slim zaaien en een heel jaar lang van je tuinkas genieten? Tuinkassen kunnen voor veel verschillende toepassingen worden gebruikt. Bent u op zoek naar een geschikte variant voor uw tuin? Bij Buiten-Goed vindt u de geschikte hobbykas of professionele kas tussen ons grote assortiment aan tuinkassen. Wij leveren tuinkassen van de merken Vitavia, hobbykassen van ACD, kweekkassen van Janssens maar ook de meest luxe kassen van het merk Arkoo kassen. Dit merk namen wij in 2009 over. Met deze overname is Buiten-Goed de exclusieve leverancier van de Arkoo tuinkassen. Met ons uitgebreide aanbod zijn we inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste kwalitatieve leveranciers van onder andere tuinkassen, priëlen en serres in Nederland. Wilt u liever een tuinkas op maat laten maken? Geen probleem! Ook dat is mogelijk bij Buiten-Goed. Geheel naar eigen ontwerp maken wij uw maatwerk aluminium of smeedijzeren tuinkas.

Zeer divers assortiment

We hebben ze in bijna alle soorten en maten. Voor elke soort tuin vindt u een passende tuinkas. Wellicht is een smeedijzeren tuinkas iets voor u? Wij hebben circa 1.100 soorten kassen van diverse topleveranciers in ons assortiment. Elke kas heeft optimale ventilatievoorzieningen. Uniek zijn de prestige hobbykassen van het merk ACD. Deze vindt u, net als onze andere tuinkassen, in onze webshop. De actiemodellen zijn extra scherp geprijsd en kennen een korte levertijd. Wilt u hulp bij het bestellen van uw tuinkas? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Wij staan graag voor u klaar.

Naar alle Tuinkassen

Janssens tuinkassen

Door de dakhelling onderscheiden de tuinkassen van Janssens zich van vele andere kweekkassen. Janssens kweekkassen zijn geschikt voor zowel de amateur als de professional. De Janssens kweekkassen zijn zeer sterk en prachtige vormgegeven. Wilt u een kleine kweekkas kopen? Dan vind je bij de hobbykassen een mooie en budgetvriendelijke variant uit de Urban serie!

Arkoo tuinkassen

Wilt u kwalitatief hoogwaardige tuinkassen kopen? Buiten-Goed is een exclusieve leverancier van tuinkassen van het merk Arkoo. Deze zijn zowel in de standaard maten te kopen, als op maat. Naast deze goede kwaliteit, kiest u bij Buiten-Goed ook voor expertise en ervaring. Sinds de overname van Arkoo kassen zijn wij landelijk één van de grootste kwaliteitsleveranciers van deze kassen.

Bekijk al onze merken

Kom eens langs in onze showroom

Wij snappen dat het best lastig kan zijn om online producten goed te beoordelen. Wilt u direct een tuinkas kopen? Dan nodigen wij u  graag uit voor een bezoekje aan onze showroom. Daar staan allerlei verschillende soorten tuinkassen opgesteld. De medewerkers van Buiten-Goed staan hier graag voor u klaar om u te voorzien van ongevraagd deskundig en kostenbesparend advies. U kunt met onze 30 jaar tuinkas ervaring uw voordeel doen.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×