• Maatwerk zonder meerprijs
  • Eigen montage- en storingsdienst
  • Grote overdekte showroom
  • Solarlux verkooppunt

Vouwwanden en schuifwanden

Vouwwanden en schuifwanden van Solarlux

Vouwwanden en schuifwanden

Onze vouwwanden en schuifwanden zijn van Solarlux en zijn van de hoogste kwaliteit. Alle systemen van Solarlux zijn onderworpen aan de zwaarste testen. De innovatieve beglazingsoplossingen voldoen aan de hoogste eisen qua isolatie en (inbraak)veiligheid met maximale transparantie. Hoogwaardig loopwerk van roestvrij edelstaal garandeert een zeer lange gebruiksduur. De verzonken rail voorkomt onnodige belemmeringen. Het samenvouwen van de glazen vleugels gaat daardoor altijd soepel.

Prachtige vouwwand van glas

Onze glazen vouwwanden zijn allemaal van hoogwaardige kwaliteit. Solarlux staat namelijk bekend om de zeer goede schuifwanden uit hun assortiment. Tevens kunt u bij Buiten-Goed voor uw vouwwand kiezen uit verschillende systemen. Aluminium, hout of een combinatie van beiden behoort tot de mogelijkheden. En verder zijn ze geheel van glas! Het mooie van deze systemen van Solarlux is, is dat er voor iedere woningstijl wel een systeem is wat daar goed bij past. U krijgt dus precies de sfeer die U wilt. Daarnaast zorgen de harmonicadeuren voor een perfecte ruimte om gemakkelijk van binnen naar buiten, en andersom, te lopen. Met als bijkomend voordeel dat u op deze manier erg veel licht in uw woning krijgt.

Kom eens langs in onze showroom!

De vouwwanden van Solarlux, die wij op maat kunnen laten maken, staan opgesteld in onze ruim opgezette showroom. Daar kunt u de schuifwanden rustig bekijken. Ook staan onze adviseurs voor u klaar om u te voorzien van deskundig advies op het gebied van onze topkwaliteit vouwwanden.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×