Maatwerk zonder meerprijs
Eigen montage- en storingsdienst
Grote overdekte showroom
Solarlux verkooppunt

Buiten-Goed heeft een enorm assortiment met interieur- en kantoorkassen die voldoen aan alle veiligheidseisen. Een kantoorkas is makkelijk in te passen in elke inrichting- of bouwstijl. Ideaal als glazen vergaderruimte of expositieruimte. Ontdek het unieke aanbod kantoorkassen bij Buiten-Goed van verschillende A-merken en wij maken uw glazen kantoorruimte naar uw wensen op maat!

Kantoorkassen/ glazen kantoorruimtes van aluminium of smeedijzer

Buiten-Goed heeft ze in alle soorten en maten! De kassen bestaan uit dikke aluminiumkokerprofielen en 4 mm gehard veiligheidsglas. De kassen zijn rondom van glas voorzien, daardoor heeft het een ruimtelijk gevoel. U zit binnen, maar toch afgesloten van uw collega’s. Wilt u toch een beetje privacy? Dan kunt u altijd nog een mooie binnen zonwering in de kas hangen, denk dan bijvoorbeeld aan een mooie houtenjaloezie of gordijnen. Zo kunt u ongestoord in alle rust vergaderen met uw collega’s. Bij Buiten-Goed is er van alles mogelijk voor een kantoorkas op maat.

Kantoorkas op maat

Een kantoorkas is erg functioneel! Er kunnen meerdere schuifdeuren in geplaatst worden en zelfs verlaagde drempels! Zo kunt u makkelijk de kas in en uit zonder snel te struikelen. De kantoorkassen passen in iedere ruimte, de kassen zijn er in verschillende kleuren en soorten, denk dan aan een lessenaars dak, zadeldak of zelfs een leuk t-model! Door middel van zoveel verschillende kassen kunt u zelf kiezen wat mooi staat in de ruimte. Toch op zoek naar iets anders? Bekijk dan eens onze tuinkassen, serres of overkappingen

Kantoorkassen van verschillende merken

Wij hebben een aantal actie modellen van Janssens, deze zijn voordelig voor de klant en snel leverbaar. Zit de juiste maat er niet tussen dan kunnen wij de Arkoo kassen leveren, deze kassen kunnen geheel naar wens samengesteld worden. Naast de aluminium kantoorkassen hebben wij ook de smeedijzeren tuinkassen. Deze kassen worden helemaal op maat gemaakt en worden geplaatst op een muurtje. Deze kassen kunnen naar uw wens gemaakt worden. Deze kassen kunnen ook weer in verschillende modellen gemaakt worden. Een zadeldak, lessenaars dak en een t-model.

Benieuwd wat Buiten-Goed voor u kan betekenen?  

Bij Buiten-Goed bieden we verschillende kantoorkassen aan waar u uit kunt kiezen. Heeft u iets anders in gedachten of heeft u andere wensen? Neem dan contact met ons op en we bekijken samen de wensen en mogelijkheden. Een kantoorkas op maat is zeker mogelijk bij Buiten-Goed. U kunt ons bereiken door het contactformulier in te vullen, te bellen naar 0342 – 49 12 02 of stuur een mailtje naar info@buiten-goed.nl. Bekijkt u liever de modellen eerst in het echt? Ook dat is geen probleem! In onze showroom in Barneveld kunt u ons hele assortiment bekijken om inspiratie op te doen voor uw huis en tuin.

Geïnteresseerd geraakt in één van onze producten of projecten?

Twijfel niet een neem direct contact op met een van onze specialisten.