Maatwerk zonder meerprijs
Eigen montage- en storingsdienst
Grote overdekte showroom
Solarlux verkooppunt
Scroll
Bekijk onze producten

Kom langs in onze grote overdekte showroom

Buiten-Goed dé leverancier van hoogwaardige serres, tuinkamers, overkappingen, carports, vouw- en schuifwanden, priëlen, oranjeriën, (smeedijzeren) tuinkassen en binnen- en buitenzonwering. In onze showroom in Barneveld kunt u ons hele assortiment bekijken om inspiratie op te doen voor uw huis en tuin.

Buiten-goed

Adresgegevens

Marchandweg 4
3771 MP, Barneveld

Openingstijden

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
08:30 – 17:00 08:30 – 17:00 08:30 – 17:00 08:30 – 17:00 08:30 – 17:00 08:30 – 13:00 Gesloten
Bereken route
Ieder seizoen

Partner van Solarlux en Warema

Wij zijn officieel partner van Solarlux, wereldwijd marktleider op het gebied van serres en vouwwanden. Warema is Europees marktleider op het gebied van binnen- en buitenzonwering met als specialiteit de buitenjaloezieën. Een groot assortiment van beide leveranciers staat opgesteld in onze showroom zodat u alles goed kunt bekijken en ervaren. We zijn landelijk één van de grootste kwaliteits comfortleverancier voor huis en tuin. Naast Solarlux bieden wij nog veel meer producten aan van gerenommeerde merken. Ook voor oranjerieën, priëlen en (smeedijzeren) tuinkassen kunt u bij ons terecht!

In onze showroom kunt u alle mogelijkheden ervaren rondom de top-kwaliteitsserres van Solarlux, aluminium en houten overkappingen met glas en diverse mogelijkheden als onderbouw zoals schuifwanden, schuif-/draaiwanden en vouwwanden. Alles wordt op maat gemaakt en geleverd in overleg met u als klant. Maak een afspraak met één van onze adviseurs en ervaar Buiten-Goed!
Welkom!

Wij hebben een ruime binnenshowroom waar wij onze tuinkassen hebben opgesteld. Dit in vele maten en kleuren en elke kas in een bijzonder uitvoering. Ook de standaard actiemodellen kunt u bij ons geheel vrijblijvend bekijken. Wij zijn uniek met onze smeedijzeren – en red ceder kweekkassen.
Ook deze hebben wij opgesteld staan in de showroom. Door bijna 40 jaar aan ervaring met advisering en verkoop van de hobbykassen kunt u er vanuit gaan dat u bij ons het beste advies en de de tuinkas van uw dromen krijgt. Van harte welkom!

Kwaliteitszonwering voor binnen – en buiten treft u aan in onze verzorgde showroom in Barneveld.
Topmerken zoals: Warema, Somfy, Sharknet, Velux, Anwis hebben wij voor u opgesteld.
Warema voor alle buitenzonwering met als specialiteit de buitenjaloezieën en de lamellendaken.
Sharknet voor extreem grote openingen te voorzien van plisséhorsystemen
Velux voor de vlakke lichtkoepels, dakramen en de bijbehorende zonwering
Met Anwis binnnenzonwering kunnen we tegen scherpe prijzen uw binnenzonwering verzorgen.
Uiterst zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit en functionaliteit.
Kom lang en en beleef Buiten-Goed.

Wij bieden naast standaard producten ook de mogelijkheid tot maatwerk. Hier onderscheiden wij ons duidelijk van onze collega’s. Wij kunnen laten zien dat maatwerk niet altijd peperduur hoeft te zijn.
Een lastige maatvoering? Een speciale kleur? Modern of klassiek? Kom langs en wij gaan samen kijken of we tot een mooie en betaalbare oplossing kunnen komen. Vrijblijvend advies onder het genot van een kopje koffie behoord ook tot de mogelijkheden. Mogen wij u binnenkort welkom heten bij Buiten-Goed?

Geïnteresseerd geraakt in één van onze producten of projecten?

Twijfel niet een neem direct contact op met een van onze specialisten.