Categorieën

Ruim assortiment windschermen bij Buiten-Goed

Er bestaan verschillende soorten windschermen die u kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat u op uw terras of balkon uit de wind zit. Zo zijn er bijvoorbeeld verrijdbare windschermen die u eenvoudig kunt plaatsen waar u deze nodig heeft. De verrijdbare windschermen zijn tevens beschikbaar met plantenbak, waarmee u uw tuin niet alleen windvrij maakt, maar ook extra sfeer kunt geven met leuke planten.

Tevens vind u bij ons opvouwbare windschermen die u, zoals de naam het al aangeeft, kunt opvouwen. Deze zijn bijvoorbeeld ideaal om op te bergen wanneer er geen wind is en u het scherm niet nodig heeft.

In onze collectie vind u  ook oprolbare windschermen die eenvoudig in en uit te rollen zijn. Perfect als u bijvoorbeeld uw tuinoverkapping wil afschermen van de wind. U rolt het windschermen eenvoudig weer op als de wind gaat liggen.

Voordelen van een windscherm

Het grootste voordeel van een windscherm is natuurlijk dat u onbezorgd buiten kunt zitten zonder hinder te hebben van (harde) wind. Met een verrijdbaar windscherm zorgt u ervoor dat u altijd uit de wind zit, welke kant de wind ook opdraait. Sommige windschermen beschermen u niet alleen tegen de wind, maar ook tegen de zon. Denk bijvoorbeeld aan onze oprolbare windschermen.

Windschermen voor verschillende doeleinden

Een windscherm kunt u op meerdere manieren gebruiken. Het voornaamste doel van een windscherm is uiteraard om de wind tegen te houden op een terras, balkon of in de tuin. Maar een windscherm kan ook fungeren als een afscheiding tussen uw terras en de straat of een ander deel van de tuin. Om wat meer kleur en gezelligheid toe te voegen, kunt u kiezen voor een windscherm in een leuke kleur en/of met een plantenbak.

Windschermen bij Buiten-Goed

Bij Buiten-Goed vindt u een divers aanbod windschermen. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, kleuren en met diverse opties. In onze collectie vind u zowel windschermen voor zakelijk (horeca) als particulier gebruik. Hiermee is er altijd wel een windscherm dat aansluit bij uw wensen.

Kom langs in de showroom

Heeft u interesse in een windscherm of heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom in Barneveld. Onze ervaren medewerkers helpen u graag verder en kunnen u voorzien van goed advies en aanbevelingen doen. Stel bij ons uw windscherm op maat samen!

Lees meer/minder