Maatwerk zonder meerprijs
Eigen montage- en storingsdienst
Grote overdekte showroom
Solarlux verkooppunt

Bent u op zoek naar een maatwerk overkapping in uw tuin? Bij Buiten-Goed bieden wij voor ieder wat wils. Wij bieden maatwerk overkappingen aan in talloze afmetingen en vervaardigd uit diverse materialen. Van douglashout,  van aluminium en van smeedijzer: Buiten-Goed maakt het naar wens! Lees alles over onze overkappingen.

Overkappingen op maat

Een tuinoverkapping vergroot de mogelijkheden en het comfort van het buitenleven enorm. Onder een overkapping zit je namelijk heerlijk droog, ook als het regent. Het geeft een tuin een knus en warm karakter, zoals een woonkamer, maar toch geniet je van het unieke buitengevoel. Bent u op zoek naar een tuinoverkapping om het hele jaar van uw tuin te genieten? Dan bent u bij Buiten-Goed aan het juiste adres. Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment aan tuinoverkappingen voor iedere tuin.

Ruim aanbod in design, afwerking en materialen

De kracht van Buiten-Goed is het ruime aanbod in design, afwerking en materialen. Zo maken we overkappingen van douglas hout, aluminium (verkrijgbaar in meerde designs) of van smeedijzer. Ook kunt u kiezen voor lamellendaken, vouwdaken of pergolazonweringen als terrasoverkapping. Simon Weststrate, eigenaar Buiten-Goed: “We ontwerpen hier naar de wens van de klant een op maat gemaakte uitbouw of overkapping. Dat doen we natuurlijk in stijl van de woning.”

Terrasoverkappingen met glas

Denkt u dat een terrasoverkapping met glas financieel niet haalbaar is? Kom dan eens kijken naar de terrasoverkappingen van Buiten-Goed. U zult versteld staan van de mooie overkappingen. Met de Bugolux® overkapping met glas heeft u geen lichtverlies in de woning. Alle overkappingen van Bugolux® worden met glas geleverd tegen een zeer betaalbare prijs. Vele klanten zijn u voorgegaan en genieten al van hun overkapping. Maar ook onze douglas houten overkappingen kunnen geleverd worden met glas. Omdat wij gebruik maken van geoptimaliseerd Douglas hout waarbij het hout is gedroogd (tot 18%), gevingerlast, duplo verlijmd, geschaafd en gekant zijn de balken maatvast en wordt het kromtrekken en scheuren beperkt. Hierdoor ontstaat er geen spanning op de ruiten en wordt glasbreuk geminimaliseerd.

Benieuwd wat Buiten-Goed voor u kan betekenen?  

Bij Buiten-Goed bieden we verschillende overkappingen aan waar u uit kunt kiezen. Heeft u iets anders in gedachten of heeft u andere wensen? Neem dan contact met ons op en we bekijken samen de wensen en mogelijkheden. Een overkapping op maat is zeker mogelijk bij Buiten-Goed. U kunt ons bereiken door het contactformulier in te vullen, te bellen naar 0342 – 49 12 02 of stuur een mailtje naar info@buiten-goed.nl. Bekijkt u liever de modellen eerst in het echt? Ook dat is geen probleem! In onze showroom in Barneveld kunt u ons hele assortiment bekijken om inspiratie op te doen voor uw huis en tuin.

Geïnteresseerd geraakt in één van onze producten of projecten?

Twijfel niet een neem direct contact op met een van onze specialisten.