Maatwerk zonder meerprijs
Eigen montage- en storingsdienst
Grote overdekte showroom
Solarlux verkooppunt
Filteren
Filteren

Materiaal

Merk

Breedte

Lengte

Prieëlen

Filteren
Resultaten

Toont alle 4 resultaten

Prieëlen bieden een gezellige plek waar u van het buitenleven kunt genieten zonder het comfort van uw achtertuin of huis te hoeven verlaten. Prieëlen zijn een mooie aanvulling op elke tuin of park, en bieden een prachtige plek om te ontspannen en te genieten van de natuurlijke omgeving. Wilt u een prieel kopen? Ontdek nu de mogelijkheden bij Buiten-Goed en wie weet zit ook u binnenkort in uw eigen prieel.

Wat is een prieel?

Prieëlen zijn open tuinstructuren die dienen als een overdekte zithoek of als een decoratieve structuur in een tuin. Ze worden vaak gebruikt om schaduw te bieden en om een plek te creëren waar men kan ontspannen en genieten van de omgeving. Prieëlen zijn vaak te vinden in historische tuinen en parken, waar ze werden gebruikt als ontmoetingsplaatsen voor de hogere klasse en als plekken voor outdoor entertainment. Tegenwoordig worden ze vaak gebruikt als romantische locaties voor bruiloften en andere evenementen.

Ontdek de veelzijdigheid van een prieel

Met een prieel kunt u diverse invullingen geven aan uw buitenruimte. Er is een prieel voor iedere tuin:

Een mooie zithoek:

Plaats comfortabele stoelen en zachte kussens en creëer een romantische plek om te ontspannen en te genieten van het buitenleven.

Een prachtige eethoek

Met een prieel kunt u al fresco dineren in stijl. Het biedt beschutting en creëert een sfeervolle ambiance voor gezellige diners met familie en vrienden.

Een fijne werkplek

Maak van uw prieel een rustige werkruimte waar u in alle sereniteit kunt lezen, schilderen of schrijven, omringd door de natuur.

Hoe komt uw toekomstige prieel eruit te zien?

Misschien heeft u al een idee over hoe u graag wilt dat uw prieel eruit komt te zien. Prieëlen kunnen verschillende vormen hebben. Gaat u voor een vierkant prieel, , zoals rond, vierkant of rechthoekig, en kunnen variëren in grootte en stijl. Sommige zijn eenvoudig en functioneel, terwijl andere zijn ontworpen als kunstwerken, met ingewikkelde houtsnijwerk, glas-in-lood ramen en andere decoratieve elementen. Bij Buiten-Goed helpen we u graag verder om uw idee en ontwerp te realiseren. Gaat u voor een modern prieel of voor een romantische uitstraling? Alles is mogelijk. Toch op zoek naar iets anders? Bekijk ook eens onze andere overkappingen, wanden en andere extra opties zoals rolluiken en screens.

Waar moet u aan denken bij het kopen van een prieel?

Voordat u een prieel aanschaft, is het van belang om enkele belangrijke overwegingen in acht te nemen.

De beschikbare ruimte en de locatie

Allereerst is het van belang om de beschikbare ruimte in uw tuin nauwkeurig te meten. Dit stelt u in staat om een prieel te kiezen dat perfect past bij de afmetingen van uw grond en buitenruimte en zorgt ervoor dat het harmonieus integreert met de rest van uw tuin.

Het materiaal van een prieel

Vervolgens is het belangrijk om na te denken over het materiaal waarvan het prieel gemaakt moet zijn. Er zijn verschillende materialen mogelijk. Houten prieëlen stralen een warme, natuurlijke charme uit en passen goed in traditionele en landelijke tuinen. Metalen prieëlen daarentegen bieden een moderne uitstraling en zijn duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Kunststof prieëlen zijn lichtgewicht en gemakkelijk te reinigen, wat ze een praktische keuze maakt.

Een prieel kopen bij Buiten-Goed

Heeft u al in gedachte hoe u uw prieel graag wilt zien of kunnen we u hier verder mee helpen? Neem dan contact met ons op en we bekijken samen de wensen en mogelijkheden. Een maatwerk prieel is ook zeker mogelijk bij Buiten-Goed. U kunt ons bereiken door het contactformulier in te vullen, te bellen naar 0342 – 49 12 02 of stuur een mailtje naar info@buiten-goed.nl. Doet u liever eerst wat inspiratie op? Dat kan zeker! In onze showroom in Barneveld kunt u ons hele assortiment bekijken om inspiratie op te doen voor uw huis en tuin.

Geïnteresseerd geraakt in één van onze producten of projecten?

Twijfel niet een neem direct contact op met een van onze specialisten.