Maatwerk zonder meerprijs
Eigen montage- en storingsdienst
Grote overdekte showroom
Solarlux verkooppunt
Filteren
Filteren

Materiaal

Breedte

Lengte

Prieëlen

Filteren
Resultaten

Toont alle 3 resultaten

Prieëlen bieden een gezellige plek waar u van het buitenleven kunt genieten zonder het comfort van uw achtertuin of huis te hoeven verlaten. Prieëlen zijn een mooie aanvulling op elke tuin of park, en bieden een prachtige plek om te ontspannen en te genieten van de natuurlijke omgeving.Ontdek nu de mogelijkheden bij Buiten-Goed en wie weet zit ook u binnenkort in uw eigen prieel.

Wat is een prieel?

Prieëlen zijn open tuinstructuren die dienen als een overdekte zithoek of als een decoratieve structuur in een tuin. Ze worden vaak gebruikt om schaduw te bieden en om een plek te creëren waar men kan ontspannen en genieten van de omgeving. Prieëlen zijn vaak te vinden in historische tuinen en parken, waar ze werden gebruikt als ontmoetingsplaatsen voor de hogere klasse en als plekken voor outdoor entertainment. Tegenwoordig worden ze vaak gebruikt als romantische locaties voor bruiloften en andere evenementen.

Hoe komt uw toekomstige prieel eruit te zien?

Misschien heeft u al een idee over hoe u graag wilt dat uw prieel eruit komt te zien. Prieëlen kunnen verschillende vormen hebben, zoals rond, vierkant of rechthoekig, en kunnen variëren in grootte en stijl. Sommige zijn eenvoudig en functioneel, terwijl andere zijn ontworpen als kunstwerken, met ingewikkelde houtsnijwerk, glas-in-lood ramen en andere decoratieve elementen. Bij Buiten-Goed helpen we u graag verder om uw idee en ontwerp te realiseren.

Een prieel kopen bij Buiten-Goed

Heeft u al in gedachte hoe u uw prieel graag wilt zien of kunnen we u hier verder mee helpen? Neem dan contact met ons op en we bekijken samen de wensen en mogelijkheden. Een schuifpui op maat is zeker mogelijk bij Buiten-Goed. U kunt ons bereiken door het contactformulier in te vullen, te bellen naar 0342 – 49 12 02 of stuur een mailtje naar info@buiten-goed.nl. Doet u liever eerst wat inspiratie op? Dat kan zeker! In onze showroom in Barneveld kunt u ons hele assortiment bekijken om inspiratie op te doen voor uw huis en tuin.

Geïnteresseerd geraakt in één van onze producten of projecten?

Twijfel niet een neem direct contact op met een van onze specialisten.