Maatwerk zonder meerprijs
Eigen montage- en storingsdienst
Grote overdekte showroom
Solarlux verkooppunt

Balkonbeglazing

Balkonbeglazing is een goede oplossing om het gehele jaar door van uw balkon te genieten. Een balkon laten beglazen is een mooie oplossing om warmte vast te houden, geluid te dempen en biedt de mogelijkheid om uit de wind te kunnen zitten. Hierdoor kunt u het hele jaar door genieten van uw balkon. Bij Buiten-Goed helpen we u graag verder!

Geniet van alle seizoenen met balkonbeglazing

Balkonbeglazing is ideaal voor het Nederlandse klimaat. Balkonbeglazing is flexibel inzetbaar en biedt daarom veel comfort. Zet bij aangenaam weer de balkonbeglazing open en laat frisse lucht naar binnen waaien. In de winter of met koud en regenachtig weer kunt u het glazen balkon weer sluiten om de wind en regen buiten te houden. Daarnaast heeft u ook de keuze om de balkonbeglazing gedeeltelijk te openen. Hierdoor kunt u ieder seizoen optimaal genieten van uw balkon. Heeft u andere wensen? Bekijk dan ook eens onze windschermen of horren

Solarlux balkonbeglazing

Met de balkonbeglazing van Solarlux kunt u nog langer gebruik maken van uw balkon. Met de wanden van Solarlux kunt u het hele jaar genieten van licht, lucht en ruimte. Dankzij de optimale geluidswering van de balkonbeglazing kunt u ook op uw balkon van rust genieten.  Zodra de balkonbeglazing van Solarlux gerealiseerd is, kunt u ook bij slechte weersomstandigheden gebruik maken van uw balkon. 

De verschillende Solarlux-systemen

Buiten-Goed biedt 4 verschillende Solarlux-systemen aan:

  • SL20 schuifwand;
  • Proline T Schuif- draaiwand
  • Proline T MEGA Schuif-/draaiwand
  • Vouwwand

De Solarlux balkonbeglazing heeft een perfecte wind- en waterafdichting. Regen wordt geweerd, de wind blijft buiten en u kunt lekker op het balkon zitten om van het buitengevoel te genieten. Het monteren wordt altijd door een ervaren medewerker van Buiten-Goed uitgevoerd.

Koop nu uw nieuwe balkonbeglazing bij Buiten-Goed 

Heeft u nog vragen over de balkonbeglazing of kunnen we u ergens anders mee helpen? Neem dan contact met ons op en we bekijken samen de wensen en mogelijkheden. U kunt ons bereiken door het contactformulier in te vullen, te bellen naar 0342 – 49 12 02 of stuur een mailtje naar info@buiten-goed.nl. Bekijkt u liever de modellen eerst in het echt? Ook dat is geen probleem! In onze showroom in Barneveld kunt u ons hele assortiment bekijken om inspiratie op te doen voor uw huis en tuin. 

Geïnteresseerd geraakt in één van onze producten of projecten?

Twijfel niet een neem direct contact op met een van onze specialisten.