Maatwerk zonder meerprijs
Eigen montage- en storingsdienst
Grote overdekte showroom
Solarlux verkooppunt
Filteren
Filteren

Materiaal

Merk

Breedte

Lengte

Tuinkamers

Filteren
Resultaten

Resultaat 1–12 van de 18 resultaten wordt getoond

Een tuinkamer is een plaats om lekker te relaxen en te genieten van uw tuin. Er heerst een lichte, ruime en transparante sfeer. In uw tuinkamer kunt u genieten van het eerste voorjaarszonnetje of juist van de laatste zonnestralen in het najaar. Buiten-Goed heeft een zeer uitgebreid assortiment aan tuinkamers van topkwaliteit. Kom gerust eens langs in onze showroom of bekijk online ons productenaanbod. Wij staan graag voor u klaar om u te adviseren!

Geniet van de voordelen van een tuinkamer 

Wanneer u een tuinkamer laat plaatsen, heeft u waarschijnlijk zelf ook al nagedacht over de verschillende voordelen die het met zich meebrengt. De tuinkamer volgt de vier jaargetijden van dichtbij en brengt de zon binnen in uw huis. U kunt het comfort van uw tuinkamer vergroten door een vouw- of schuifwand in uw tuinkamer te plaatsen. Ook kunt u uw  tuinkamer uitrusten met diverse klimaatbeheersingsapparatuur. Zo geniet u het hele jaar optimaal van uw tuinkamer.

Voor welke stijl tuinkamer gaat u? 

Bij Buiten-Goed snappen we heel goed dat u uw eigen stijl en wensen heeft voor uw tuinkamer. Houdt u van een strakke, moderne stijl? Of heeft u een tuinkamer in gedachte met gebogen schuifbare delen? Bij Buiten-Goed is alles mogelijk en laten we uw wensen graag uitkomen. 

Van idee en ontwerp tot bouw 

Prachtige tuinkamers zijn de perfecte manier om te genieten van uw buitenruimte terwijl u toch beschermd bent tegen de elementen. Vanaf begin tot eind realiseren wij de perfecte tuinkamer voor u. U heeft waarschijnlijk een idee over hoe u uw tuinkamer voor u zich ziet. Mocht uw gewenste idee niet op onze website staan, helpen wij u graag verder met de tuinkamer op maat. Bij Buiten-Goed staan we voor u klaar van idee en ontwerp tot bouw. 

Ontdek de mogelijkheden voor uw nieuwe tuinkamer bij Buiten-Goed 

Bij Buiten-Goed bieden we verschillende tuinkamers aan waar u uit kunt kiezen. Heeft u iets anders in gedachten of heeft u misschien zelf al een ontwerp gemaakt? Neem dan contact met ons op en we bekijken samen de wensen en mogelijkheden. Een tuinkamer op maat is zeker mogelijk bij Buiten-Goed. U kunt ons bereiken door het contactformulier in te vullen, te bellen naar 0342 – 491202 of stuur een mailtje naar info@buiten-goed.nl. Bekijkt u liever de modellen eerst in het echt? Ook dat is geen probleem! In onze showroom in Barneveld kunt u ons hele assortiment bekijken om inspiratie op te doen voor uw huis en tuin. 

Geïnteresseerd geraakt in één van onze producten of projecten?

Twijfel niet een neem direct contact op met een van onze specialisten.