Maatwerk zonder meerprijs
Eigen montage- en storingsdienst
Grote overdekte showroom
Solarlux verkooppunt

Tuinkamers

Een tuinkamer is een plaats om lekker te relaxen en te genieten van uw tuin. Er heerst een lichte, ruime en transparante sfeer. In uw tuinkamer kunt u genieten van het eerste voorjaarszonnetje of juist van de laatste zonnestralen in het najaar. Buiten-Goed heeft een zeer uitgebreid assortiment aan tuinkamers van topkwaliteit. Ook een tuinkamer op maat behoort bij de mogelijkheden. Kom gerust eens langs in onze showroom of bekijk online ons productenaanbod. Wij staan graag voor u klaar om u te adviseren over een complete tuinkamer!

Geniet van de voordelen van een tuinkamer 

Wanneer u een tuinkamer laat plaatsen, heeft u waarschijnlijk zelf ook al nagedacht over de verschillende voordelen die het met zich meebrengt.

Extra leefruimte

Een tuinkamer biedt extra leefruimte die naadloos aansluit bij uw huis. Het is een stukje extra ruimte aan uw woonruimte, waardoor u meer mogelijkheden heeft voor bijvoorbeeld ontspanning of werk.

Het hele jaar bruikbaar

De tuinkamer volgt de vier jaargetijden van dichtbij en brengt de zon binnen in uw huis. U kunt het comfort van uw tuinkamer vergroten door een vouw- of schuifwanden in uw tuinkamer te plaatsen.

Natuurlijk lichtinval

Dankzij grote ramen en glazen wanden wordt uw tuinkamer overgoten met natuurlijk licht. Dit creëert een heldere en uitnodigende sfeer, en heeft ook positieve effecten op welzijn.

Haal het buitenleven naar binnen

Een tuinkamer zorgt voor een goede verbinding met uw tuin. U kunt genieten van het groen en de omgeving terwijl u toch comfortabel binnen zit. Geen last van wind en regen, gewoon comfortabel binnen. Ook kunt u uw tuinkamer uitrusten met diverse klimaatbeheersingsapparatuur. Zo geniet u het hele jaar optimaal van uw tuinkamer.

Voor welke stijl tuinkamer gaat u? 

Bij Buiten-Goed snappen we heel goed dat u uw eigen stijl en wensen heeft voor uw tuinkamer. Houdt u van een strakke, moderne stijl? Gaat u voor een luxe tuinkamer? Of heeft u een tuinkamer in gedachte met gebogen schuifbare delen? Bij Buiten-Goed is alles mogelijk en laten we uw wensen graag uitkomen. Daarnaast is het ook goed om na te denken over de gewenste kleur van de tuinkamer. Wilt u toch liever iets anders dan een tuinkamer? Bekijk dan ook eens onze serres, overkappingen en tuinkassen

De beschikbare ruimte voor uw tuinkamer

Daarnaast is het ook belangrijk om na te denken over de juiste afmetingen van uw ideale tuinkamer, en of deze ruimte natuurlijk beschikbaar is. Gaat u voor een aanbouw of toch voor een vrijstaande tuinkamer? Dit zijn allemaal punten waar u over moet nadenken als een luxe tuinkamer wilt aanschaffen. Welke afmeting u ook wilt, bij Buiten-Goed bieden we maatwerk tuinkamers aan.

Van idee en ontwerp tot bouw 

Prachtige tuinkamers zijn de perfecte manier om te genieten van uw buitenruimte terwijl u toch beschermd bent tegen de elementen. Vanaf begin tot eind realiseren wij de perfecte tuinkamer voor u. Kiest voor u tuinkamer met veel zijwanden? Of glazen schuifdeuren? Of misschien gaat u voor glazen schuifwanden? De mogelijkheden zijn eindeloos. U heeft waarschijnlijk een idee over hoe u uw tuinkamer voor u zich ziet. Mocht uw gewenste idee niet op onze website staan, helpen wij u graag verder met de tuinkamer op maat. Bij Buiten-Goed staan we voor u klaar van idee en ontwerp tot bouw. 

Hoklartherm tuinkamer Serranda

Ontdek de mogelijkheden voor uw nieuwe tuinkamer bij Buiten-Goed 

Bij Buiten-Goed bieden we verschillende tuinkamers aan waar u uit kunt kiezen. Bekijk nu ons assortiment tuinkamers. Heeft u iets anders in gedachten of heeft u misschien zelf al een ontwerp gemaakt? Neem dan contact met ons op en we bekijken samen de wensen en mogelijkheden. Een tuinkamer op maat is ook zeker mogelijk bij Buiten-Goed. U kunt ons bereiken door het contactformulier in te vullen, te bellen naar 0342 – 491202 of stuur een mailtje naar info@buiten-goed.nl. Bekijkt u liever de modellen eerst in het echt? Ook dat is geen probleem! In onze showroom in Barneveld kunt u het ruime aanbod bekijken om inspiratie op te doen voor uw huis en tuin. 

Een tuinkamer mag bijvoorbeeld niet als hoofdwoning worden gebruikt. Ook mag uw bouwwerk niet groter zijn dan 30m2 en/of 50% van de tuin beslaan. Daarnaast moet er rekening gehouden worden dat bepaalde gemeentes strenge eisen hebben wat betreft het aanblik van een wijk of straat.

Bij de bouw van een serre wordt meestal de gevel verplaatst. Een tuinkamer wordt aan de buitenkant aangebouwd, waardoor de gevel op dezelfde plek blijft.

Geïnteresseerd geraakt in één van onze producten of projecten?

Twijfel niet een neem direct contact op met een van onze specialisten.