Maatwerk zonder meerprijs
Eigen montage- en storingsdienst
Grote overdekte showroom
Solarlux verkooppunt

Carports

Met een carport wordt uw auto goed beschermd tegen weersinvloeden, UV straling en vuil. Wilt u graag een carport bouwen en bent u op zoek naar de juiste carport? Kom dan naar Buiten-Goed. Bij Buiten-Goed bieden zij een ruime keuze aan maatwerk carports met een zeer hoog afwerkingsniveau.

Bij Buiten-Goed begrijpen we hoe belangrijk het is om uw voertuig te beschermen tegen de elementen en tegelijkertijd de esthetiek en functionaliteit van uw leefomgeving te verbeteren. Onze selectie carports biedt een breed scala aan stijlen, materialen en ontwerpen die passen bij elke behoefte en smaak. 

Voordelen van een carport

Een carport biedt verschillende voordelen. Zo beschermt een carport uw voertuig tegen regen, sneeuw, hagel en UV-straling, wat de levensduur en uitstraling van uw auto ten goede komt. Daarbij biedt een carport een uitstekende ventilatie, waardoor condensatie en roestvorming worden verminderd. Carports bieden tevens een gemakkelijke toegang en kunnen vaak worden geplaatst waar een garage niet mogelijk is. 

Materialen en ontwerpen 

Onze carports zijn beschikbaar in verschillende materialen, elk met hun unieke eigenschappen: 

  • Hout: Geeft een warme, natuurlijke uitstraling en kan perfect worden afgestemd op de stijl van uw huis en tuin. Houten carports kunnen worden behandeld voor extra duurzaamheid en weerbestendigheid.
  • Aluminium: Lichtgewicht, onderhoudsarm en bestand tegen roest en corrosie. Aluminium carports zijn sterk en modern, en passen goed bij hedendaagse architectuur.

Bij Buiten-Goed bieden wij maatwerk opties om ervoor te zorgen dat uw carport perfect aansluit bij uw wensen. Zo kijken wij naar de afmetingen voor uw carport. Van compacte modellen voor één auto tot grotere structuren die meerdere voertuigen kunnen herbergen. Kunt u kiezen uit verschillende kleuren. Zodat uw carport naadloos aansluit bij de rest van uw leefomgeving. 

Installatie en onderhoud 

Onze carports zijn ontworpen voor eenvoudige installatie, met duidelijke instructies en alle benodigde hardware inbegrepen. We bieden ook professionele installatiediensten voor een zorgeloze ervaring. Het onderhoud van uw carport hangt af van het gekozen materiaal, maar over het algemeen zijn onze carports ontworpen om jarenlang mee te gaan met minimaal onderhoud.

Waarom kiezen voor Buiten-Goed? 

Bij Buiten-Goed streven we naar kwaliteit en klanttevredenheid. Onze carports zijn zorgvuldig geselecteerd en vervaardigd om duurzaamheid, functionaliteit en esthetiek te garanderen. Ons team van experts staat klaar om u te helpen bij elke stap, van het kiezen van het juiste ontwerp tot de installatie en het onderhoud.

Blader door onze uitgebreide collectie carports en vind de perfecte oplossing om uw voertuig te beschermen en de waarde van uw eigendom te verhogen. Voor vragen of persoonlijk advies kunt u altijd contact met ons opnemen – we helpen u graag verder!

Een carport is vaak niet meer dan een dak op palen, waarbij tenminste 3 zijden niet voorzien zijn van een wand. Een carport wordt vaak gelijkgesteld aan een overkapping en is onder bepaalde voorwaarden niet vergunningplichtig. Overigens kan een gemeente wel aanvullende regels ten aanzien van een carport opstellen. Ook de plaats van de carport speelt daarin een rol. Het is altijd verstandig vooraf informatie bij uw gemeente op te vragen, voordat u een carport gaat plaatsen.

De minimale afmetingen die worden aanbevolen voor een carport zijn 7.2 bij 3.6 meter. Hiermee heeft u genoeg ruimte om een gemiddelde personenwagen comfortabel te parkeren en bij regenval droog te blijven tijdens het in- en uitstappen. 

De meeste carports van goede kwaliteit gaan ongeveer 25 jaar mee. Een carport van hardhout zou zelfs het dubbele hiervan kunnen halen. 

Geïnteresseerd geraakt in één van onze producten of projecten?

Twijfel niet een neem direct contact op met een van onze specialisten.