Maatwerk zonder meerprijs
Eigen montage- en storingsdienst
Grote overdekte showroom
Solarlux verkooppunt
Subcategorieën

Janssens kassen

Janssens AluSystems sinds 1946

Het familiebedrijf Janssens AluSystems is een Belgisch familiebedrijf en staat bekend bekend om de mooie en degelijke kasprofielen. Janssens kassen bestaat al sinds 1946. Janssens AluSystems ontwikkeld alles zelf, waardoor zij u de beste kwaliteit verzekeren. Met meer dan 75 jaar ervaring is Janssens één van de vooraanstaande fabrikanten in overkappingen, serres en tuinkassen. Binnen ons grote assortiment aan Janssens kassen vindt u ongetwijfeld een kas die voldoet aan uw wensen.

Verschillende lijnen Janssens kassen

Er zijn verschillende lijnen kassen van het merk Janssens AluSystems. Zo zijn er de Janssens Junior, Senior, Master en Helios Line van de Janssens kassen. De kassen zijn leverbaar in diverse uitvoeringen. Van standaard (blank) tot Victoriaans. Vindt u het leuk om een sierlijke tuinkas te hebben? Onze Janssens kassen zijn leverbaar met een nokversiering. Ook in de kleur van uw Janssens kassen bent u vrij. Buiten-Goed levert de kassen in de kleuren groen en zwart.

Tuinkas ontwerpen?

Ga snel aan de slag

Bent u op zoek naar een tuinkas die helemaal naar wens is en dat u kunt visualiseren hoe de tuinkas eruit zal zien? Janssens heeft voor u een programma ontwikkeld waarin u uw droom tuinkas kunt ontwerpen!

Geïnteresseerd geraakt in één van onze producten of projecten?

Twijfel niet een neem direct contact op met een van onze specialisten.