Maatwerk zonder meerprijs
Eigen montage- en storingsdienst
Grote overdekte showroom
Solarlux verkooppunt
Scroll
Burnout Buitenkeukens

Buitenkeukens

Voor de liefhebbers van het bijzondere

Onze BURNOUT keuken bestaat uit verschillende modules die we voor u kunnen samenstellen. Wilt u een BURNOUT keuken in L-formaat? Dat is geen probleem. Verkiest u een lang en recht ontwerp? Dat is perfect! Misschien heeft u al een grill en heeft u gewoon behoefte aan meer opbergruimte, een gootsteen en extra opslagruimte? Laten we dat dan doen. Overigens, dankzij hun lichte gewicht zijn onze mobiele buitenkeukens niet alleen geschikt voor terrassen, maar ook voor uw balkon.

Meestal zijn het de kleine dingen die een groot succes vormen. Dat is bij ons ook het geval. Kies voor de afvalbak die in uw werkoppervlak is geïntegreerd, bestel de massieve haken of handvatstrips, en geniet van een ladesysteem dat niet alleen veel ruimte biedt, maar ook alle weersomstandigheden trotseert – en er tegelijkertijd perfect uitziet.

Grill zoals u wilt

BURNOUT buitenkeuken

Een buitenkeuken die u niet hoeft af te dekken, in te klappen of ergens onder te bergen. Die er speciaal voor u is, elke dag van het jaar. Een keuken die de passie toont waarmee we deze hebben ontwikkeld. U zult erin kunnen voelen dat het het resultaat is van vele jaren ervaring. Degenen die deze keuken hebben ontworpen en gebouwd, zijn er zelf intensief mee bezig geweest.

Broil koning

Elke Broil King gasgrill is ontworpen om u een ongelooflijke verscheidenheid aan grillmogelijkheden te bieden. Welk model u ook kiest, het legendarische Broil King grillsysteem geeft u de mogelijkheid om bijna alles in elke stijl te bereiden. U kunt de perfecte biefstuk schroeien, gevogelte of grotere stukken vlees koken op een rotisserie, of indirect uitgebreide desserts grillen. Elk onderdeel van uw Broil King-apparaat is ontworpen en vervaardigd met een specifiek doel voor ogen. Wanneer deze componenten samenkomen, bereikt u een ongelooflijk resultaat. U zult ongetwijfeld genieten van een geweldige BBQ-smaak met uw Broil King.

Napoleon

Napoleon gasgrills staan voor de hoogste kwaliteit, state-of-the-art technologie en elegant design.

Big Green Egg

Het is de keramiek van de Big Green Egg dat de warmte in de EGG weerkaatst, waardoor een luchtstroom ontstaat die ingrediënten en gerechten extra mals maakt.

Monolith

Een MONOLITH kamado die doet wat het belooft! Grillen, bakken, braden, koken, barbecueën. Geniet van alle mogelijkheden, geniet ervan uw gasten te verrassen, geniet ervan uw smaakpapillen te verwennen en uw zinnen te verzetten.

BeefEater Proline

De BeefEater Proline serie tilt grillen naar een heel nieuw niveau en belooft pure luxe. Het elegante, eenvoudige ontwerp past perfect in de BURNOUT.kitchen en voldoet aan de hoogste normen van duurzaamheid en kwaliteit. Een heel bijzonder hoogtepunt van deze serie zijn de 6 krachtige branders. Ook het gebruiksgemak en de lage onderhoudseisen zijn uitstekend.

Creëer uw eigen droomkeuken

Met de BURNOUT configurator kunt u uw eigen droomkeuken samenstellen. Of u nu houdt van strak en modern, klassiek en tijdloos, of iets daartussenin, de mogelijkheden zijn eindeloos. Kies materialen en functies die bij uw levensstijl passen en ontwerp de perfecte keuken voor u. Begin vandaag nog aan uw keukenavontuur.

Naar de configurator

Meer informatie?

Bent u nieuwsgierig en wilt u meer details ontvangen? Klik hieronder om de brochures te downloaden!

Geïnteresseerd geraakt in één van onze producten of projecten?

Twijfel niet een neem direct contact op met een van onze specialisten.