Maatwerk zonder meerprijs
Eigen montage- en storingsdienst
Grote overdekte showroom
Solarlux verkooppunt
Scroll
Burnout Buitenkeukens

Buitenkeukens

Buiten-Goed nodigt je uit om de ultieme luxe van buitenleven te ervaren met onze exclusieve buitenkeukens. Ontworpen met oog voor detail en vakmanschap, tillen onze buitenkeukens het begrip ‘barbecueën’ naar een geheel nieuw niveau.

Exclusieve buitenkeukens vindt u bij Buiten-Goed

Buiten-Goed onderscheidt zich met trots door zijn exclusieve collectie buitenkeukens. Deze buitenkeukens zijn niet alleen een verlengstuk van uw leefruimte, maar ook een luxe toevoeging aan uw buitenomgeving. Met aandacht voor detail en hoogwaardige materialen weet Buiten-Goed keer op keer unieke ontwerpen te creëren die een statement maken in elke tuin. Dankzij het hoogwaardige materiaal kunnen onze buitenkeukens maar liefst 365 dagen buiten staan. Geniet van een culinaire ervaring in de buitenlucht met een buitenkeuken die niet alleen functioneel is, maar ook een stijlvolle uitdrukking is van uw persoonlijke smaak en levensstijl.

Prachtige buitenkeukens

Voor de liefhebbers van het bijzondere

Onze BURNOUT keuken bestaat uit verschillende modules die we voor u kunnen samenstellen. Wilt u een BURNOUT keuken in L-formaat? Dat is geen probleem. Verkiest u een lang en recht ontwerp? Dat is perfect! Misschien heeft u al een grill en heeft u gewoon behoefte aan meer opbergruimte, een gootsteen en extra opslagruimte? Laten we dat dan doen. Overigens, dankzij hun lichte gewicht zijn onze mobiele buitenkeukens niet alleen geschikt voor terrassen, maar ook voor uw balkon. Meestal zijn het de kleine dingen die een groot succes vormen. Dat is bij ons ook het geval. Kies voor de afvalbak die in uw werkoppervlak is geïntegreerd, bestel de massieve haken of handvatstrips, en geniet van een ladesysteem dat niet alleen veel ruimte biedt, maar ook alle weersomstandigheden trotseert – en er tegelijkertijd perfect uitziet.

Luxe buitenkeukens met 10 jaar garantie

Bij Buiten-Goed onderscheiden we ons niet alleen door onze prachtige collectie buitenkeukens, maar ook door de buitengewone 10-jarige garantie die we bieden op deze hoogwaardige producten. Dit is een bijzonder kenmerk dat de toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid benadrukt. Het geeft u als klant niet alleen gemoedsrust, maar getuigt ook van het vertrouwen van het merk in de duurzaamheid van hun buitenkeukens. Langdurig plezier en tevredenheid, daar staan we voor bij Buiten-Goed. Meestal zijn het de kleine dingen die een groot succes vormen. Dat is bij ons ook het geval. Kies voor de afvalbak die in uw werkoppervlak is geïntegreerd, bestel de massieve haken of handvatstrips, en geniet van een ladesysteem dat niet alleen veel ruimte biedt, maar ook alle weersomstandigheden trotseert – en er tegelijkertijd perfect uitziet.

BURNOUT keukens

Een buitenkeuken die u niet hoeft af te dekken, in te klappen of ergens onder te bergen. Die er speciaal voor u is, elke dag van het jaar. Een keuken die de passie toont waarmee we deze hebben ontwikkeld. U zult erin kunnen voelen dat het het resultaat is van vele jaren ervaring. Degenen die deze keuken hebben ontworpen en gebouwd, zijn er zelf intensief mee bezig geweest. Het is dus ook niet voor niks dat de BURNOUT LUX 2022 een prijs heeft mogen ontvangen, genaamd ‘Red Dot Design Award’. De Red Dot Design Award is een van de grootste designwedstrijden ter wereld en het Red Dot Label heeft zich internationaal gevestigd als een van de meest gewilde kwaliteitskeurmerken voor goed design. De redenering van de jury was als volgt: “De functionele vormentaal en de homogene kleurstelling maken van de hoogwaardige buitenkeuken BURNOUT LUX een echte blikvanger”.

Broil koning

Elke Broil King gasgrill is ontworpen om u een ongelooflijke verscheidenheid aan grillmogelijkheden te bieden. Welk model u ook kiest, het legendarische Broil King grillsysteem geeft u de mogelijkheid om bijna alles in elke stijl te bereiden. U kunt de perfecte biefstuk schroeien, gevogelte of grotere stukken vlees koken op een rotisserie, of indirect uitgebreide desserts grillen. Elk onderdeel van uw Broil King-apparaat is ontworpen en vervaardigd met een specifiek doel voor ogen. Wanneer deze componenten samenkomen, bereikt u een ongelooflijk resultaat. U zult ongetwijfeld genieten van een geweldige BBQ-smaak met uw Broil King.

Napoleon

Napoleon gasgrills staan voor de hoogste kwaliteit, state-of-the-art technologie en elegant design.

Big Green Egg

Het is de keramiek van de Big Green Egg dat de warmte in de EGG weerkaatst, waardoor een luchtstroom ontstaat die ingrediënten en gerechten extra mals maakt.

Monolith

Een MONOLITH kamado die doet wat het belooft! Grillen, bakken, braden, koken, barbecueën. Geniet van alle mogelijkheden, geniet ervan uw gasten te verrassen, geniet ervan uw smaakpapillen te verwennen en uw zinnen te verzetten.

BeefEater Proline

De BeefEater Proline serie tilt grillen naar een heel nieuw niveau en belooft pure luxe. Het elegante, eenvoudige ontwerp past perfect in de BURNOUT.kitchen en voldoet aan de hoogste normen van duurzaamheid en kwaliteit. Een heel bijzonder hoogtepunt van deze serie zijn de 6 krachtige branders. Ook het gebruiksgemak en de lage onderhoudseisen zijn uitstekend.

Creëer uw eigen droomkeuken

Met de BURNOUT configurator kunt u uw eigen droomkeuken samenstellen. Of u nu houdt van strak en modern, klassiek en tijdloos, of iets daartussenin, de mogelijkheden zijn eindeloos. Kies materialen en functies die bij uw levensstijl passen en ontwerp de perfecte keuken voor u. Begin vandaag nog aan uw keukenavontuur.

Naar de configurator
Meer informatie?

Bij Buiten-Goed staan we van A tot Z voor u klaar

Bent u nieuwsgierig en wilt u meer details ontvangen? Klik hieronder om de brochures te downloaden! We helpen u graag verder en staan van begin tot eind voor u klaar. U kunt ons bereiken door het contactformulier in te vullen, te bellen naar 0342 – 491202 of stuur een mailtje naar info@buiten-goed.nl. Bekijkt u liever de modellen eerst in het echt? Ook dat is geen probleem! Kom langs in onze showroom in Barneveld en u kunt ons hele assortiment bekijken om inspiratie op te doen voor uw huis en tuin! 

Geïnteresseerd geraakt in één van onze producten of projecten?

Twijfel niet een neem direct contact op met een van onze specialisten.