Maatwerk zonder meerprijs
Eigen montage- en storingsdienst
Grote overdekte showroom
Solarlux verkooppunt
Wij ontzorgen u graag

Buiten-Goed in Barneveld

Al bijna 40 jaar verkoopt Buiten-Goed kwalitatief hoogwaardige tuinkassen, serres, vouwwanden, oranjeriën, carports, terrasoverkappingen en zonwering. In 1987 werd de basis gelegd door Teus Bouw en sinds de overname van Arkoo kweekkassen in 2009 zijn wij landelijk één van de grootste kwaliteitsleveranciers van tuinkassen, serres en oranjerieën. Wij investeren in de kennis en het welzijn van onze werknemers en geven hoge prioriteit aan de tevredenheid van onze klanten. Daarom communiceren we graag duidelijk en open, via één vast aanspreekpunt. Wij zijn een middelgroot familiebedrijf waarbij eerlijkheid, vertrouwen en kwaliteit kernwoorden zijn.

Wordt u graag compleet ontzorgd? 

Nadat we uw bevestiging voor de opdracht hebben gekregen, gaan wij snel aan de slag zodat u compleet wordt ontzorgd. Wij hebben een vakkundig montageteam die de producten met zorg en precisie monteren. Ons montageteam bestaat uit mensen met veel kennis en ervaring. Dat is wat wij onder ontzorgen verstaan!

Een maatwerk oplossing voor iedereen

Bij nagenoeg al onze producten is maatwerk mogelijk. Staat uw gewenste maat niet op de website? Heeft u een bijzonder ontwerp in gedachten? Alle modellen bij Buiten-Goed kunnen worden voorzien van diverse opties. Hierbij kunt u denken aan sfeerverlichting, infrarood verwarming of een geavanceerd WAREMA zonweringsysteem. Neem snel contact op met Buiten-Goed om uw wensen te bespreken.

Buiten-Goed projectontwikkeling 

Projectmatig werken we vaak samen met eigenaren van buitenplaatsen, kastelen, architecten, bouwbedrijven, zorginstellingen en gemeenten. Speciaal voor deze projecten ontwikkelen we maatwerk serres, tuinkamers, tuinkassen. oranjerie kassen en zonwering. Ook het herbouwen, ontwerpen en realiseren van een historische stalen tuinkas of oranjerie behoort tot onze unieke mogelijkheden.

Ervaar het buitenleven en laat u inspireren

We helpen u graag verder om uw wensen en ideeën tot werkelijkheid te brengen. Neem dan ook zeker contact met ons op en we bekijken samen de mogelijkheden. U kunt ons bereiken door het contactformulier in te vullen, te bellen naar 0342 – 491202 of stuur een mailtje naar info@buiten-goed.nl. Bekijkt u liever de modellen eerst in het echt? Ook dat is geen probleem! In onze showroom in Barneveld kunt u ons hele assortiment bekijken om inspiratie op te doen voor uw huis en tuin. Buiten gewoon Goed!

Geïnteresseerd geraakt in één van onze producten of projecten?

Twijfel niet een neem direct contact op met een van onze specialisten.