Maatwerk zonder meerprijs
Eigen montage- en storingsdienst
Grote overdekte showroom
Solarlux verkooppunt
Filteren
Filteren

Materiaal

Merk

Lichtstraat

Filteren
Resultaten

Toont alle 11 resultaten

Wij bieden verschillende mogelijkheden en hebben onder andere lichtstraten van Pext. Bekijk de mogelijkheden en neem contact met ons op of kom langs in de showroom in Barneveld. Bij Buiten-Goed kunnen onze ervaren medewerkers u voorzien van advies over lichtstraten en meer!

Wat zijn lichtstraten? 

Een lichtstraat zijn ramen die op het dak van overkapping, carport, serre of uitbouw geplaatst kunnen worden. Hierdoor kunt u natuurlijke daglicht toelaten in de woning, overkapping of carport. Meer licht zorgt voor een aangenamer klimaat, maar ook een optische vergroting van de ruimte. 

De verschillende lichtstraten bij Buiten-Goed 

Bij Buiten-Goed bieden we verschillende soorten lichtstraten aan. Bent u op zoek naar een een simpele enkele lichtstraat? Dan is bijvoorbeeld de Pext daklicht geïsoleerd wat voor u. Bent u op zoek naar wat groters? Dan hebben we ook de Pext zadeldak geïsoleerd. U kunt de lichtstraten bij Buiten-Goed  helemaal op maat laten maken. Op deze manier is er voor iedere woning wel de geschikte lichtstraat. Bent u toch op zoek naar wat anders? Bekijk eens het overige assortiment van Buiten-Goed en ontdek de verschillende opties in onder andere horren, windschermen en balkonbeglazing

Koop uw gewenste lichtstraten nu bij Buiten-Goed

Heeft u nog vragen over de lichtstraten of kunnen we u ergens anders mee helpen? Neem dan contact met ons op en we bekijken samen de wensen en mogelijkheden. U kunt ons bereiken door het contactformulier in te vullen, te bellen naar 0342 – 49 12 02 of stuur een mailtje naar info@buiten-goed.nl. Bekijkt u liever de producten eerst in het echt? Ook dat is geen probleem! In onze showroom in Barneveld kunt u ons hele assortiment bekijken om inspiratie op te doen voor uw huis en tuin.

Geïnteresseerd geraakt in één van onze producten of projecten?

Twijfel niet een neem direct contact op met een van onze specialisten.