Maatwerk zonder meerprijs
Eigen montage- en storingsdienst
Grote overdekte showroom
Solarlux verkooppunt
Filteren
Filteren

Materiaal

Merk

Vouwwanden

Filteren
Resultaten

Toont alle 7 resultaten

Profiteer van de vele voordelen van vouwwanden 

Er zijn tal van redenen waarom vouwwanden een must-have zijn voor elk gebouw. Hieronder worden enkele van de belangrijkste voordelen van deze wanden besproken.

Flexibiliteit

Een van de grootste voordelen van vouwwanden is de flexibiliteit die ze bieden. In plaats van het bouwen van permanente muren, kunnen vouwwanden snel worden opgezet en afgebroken, waardoor ruimtes snel en eenvoudig kunnen worden aangepast aan veranderende behoeften. 

Ruimtebesparing

Een ander groot voordeel van vouwwanden is dat ze weinig ruimte in beslag nemen wanneer ze niet in gebruik zijn. In tegenstelling tot traditionele muren die altijd op dezelfde plek blijven staan, kunnen vouwwanden eenvoudig worden opgevouwen en aan de kant worden geschoven. Dit betekent dat er meer ruimte overblijft voor andere doeleinden, zoals het plaatsen van meubels, het installeren van apparatuur of het creëren van open werkruimtes.

Akoestische isolatie

Vouwwanden bieden ook uitstekende akoestische isolatie, waardoor ze bij uitstek geschikt zijn voor gebruik in gebouwen waar geluidsoverlast een probleem kan zijn. Door het gebruik van speciale materialen en technologieën kunnen vouwwanden geluidsoverdracht tot een minimum beperken, waardoor een rustige en aangename omgeving wordt gecreëerd. Dit is bijvoorbeeld handig in een school of universiteit waarbij er verschillende groepen studenten in dezelfde ruimte studeren.

Energiebesparing

Vouwwanden kunnen ook helpen bij het besparen van energie. Door de mogelijkheid om ruimtes snel en eenvoudig op te delen of samen te voegen, kunnen verwarmings- en koelsystemen efficiënter worden gebruikt, waardoor het energieverbruik wordt verminderd. Dit kan leiden tot lagere energiekosten en een verminderde belasting van het milieu.

Voor welke vouwwand gaat u? 

Vouwwanden bieden een esthetische en moderne uitstraling aan elk gebouw. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, kleuren en stijlen, waardoor ze naadloos kunnen worden geïntegreerd in elke interieurontwerp. Bij Buiten-Goed maken we uw wensen graag mogelijk en helpen we u graag verder. 

Heeft u uw perfecte vouwwand van Buiten-Goed al gevonden?  

Bij Buiten-Goed bieden we verschillende vouwwanden aan waar u uit kunt kiezen. Heeft u iets anders in gedachten of heeft u andere wensen? Neem dan contact met ons op en we bekijken samen de wensen en mogelijkheden. Een vouwwand op maat is zeker mogelijk bij Buiten-Goed. U kunt ons bereiken door het contactformulier in te vullen, te bellen naar 0342 – 49 12 02 of stuur een mailtje naar info@buiten-goed.nl. Bekijkt u liever de modellen eerst in het echt? Ook dat is geen probleem! In onze showroom in Barneveld kunt u ons hele assortiment bekijken om inspiratie op te doen voor uw huis en tuin. 

Geïnteresseerd geraakt in één van onze producten of projecten?

Twijfel niet een neem direct contact op met een van onze specialisten.