Maatwerk zonder meerprijs
Eigen montage- en storingsdienst
Grote overdekte showroom
Solarlux verkooppunt
Filteren
Filteren

Materiaal

Merk

Vouwwanden

Vouwwanden zijn als magie voor uw huis. Ze kunnen uw tuin binnenbrengen of juist uw woonkamer groter laten lijken. Buiten-Goed, de expert in mooie buitenoplossingen, heeft allerlei handige vouwwanden die perfect passen bij uw wensen. 

Filteren
Resultaten

Toont alle 8 resultaten

Vervaag de grens tussen binnen en buiten

Een vouwwand is iets heel anders dan een ouderwetse schuifpui. Met een vouwwand kunt u een ruimte maximaal openen, terwijl u bij een schuifpui slechts vijftig procent van de gevel kunt openen. Ter illustratie: een glazen vouwwand van 5 meter kunt u opvouwen tot een pakket van 50 centimeter. Drempelloos integreert u uw binnenwereld met de buitenwereld. Smalle profielen zorgen ook in gesloten toestand voor het behoud van een weids uitzicht.   

Ontdek de mogelijkheden voor vouwwanden

Vouwwanden bieden een esthetische en moderne uitstraling aan elk gebouw. Deze exclusieve vouwwanden zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, kleuren en stijlen, waardoor ze naadloos kunnen worden geïntegreerd in elke interieurontwerp. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een harmonica wand, een houten vouwwand of gaat u toch voor een maatwerk vouwwand? Bij Buiten-Goed maken we uw wensen graag mogelijk en helpen we u graag verder. Bent u toch op zoek naar iets anders? Kijk dan bijvoorbeeld ook eens bij onze overkappingen en tuinkassen.

Profiteer van de vele voordelen van vouwwanden 

Er zijn tal van redenen waarom vouwwanden een must-have zijn voor elk gebouw. Naast een strakke uitstraling zijn er nog meer voordelen die bij een vouwwand horen:

Flexibiliteit

Het grote voordeel van vouwwanden is de flexibiliteit die ze bieden. In plaats van het bouwen van permanente muren, kunnen vouwwanden in een handomdraai worden open gezet en gesloten, waardoor ruimtes snel en eenvoudig in een vloeiende overgang kunnen worden aangepast aan veranderende behoeften. 

Ruimtebesparing

Daarnaast is één van de kenmerken van vouwwanden is dat ze weinig ruimte in beslag nemen wanneer ze niet in gebruik zijn. In tegenstelling tot traditionele muren die altijd op dezelfde plek blijven staan, kunnen vouwwanden eenvoudig in elkaar worden gevouwen en aan de kant worden geschoven. Dit betekent dat er meer ruimte overblijft voor andere doeleinden, zoals het plaatsen van meubels, het installeren van apparatuur of het creëren van open werkruimtes.

Akoestische isolatie

Vouwwanden bieden ook uitstekende akoestische isolatie, waardoor ze bij uitstek geschikt zijn voor gebruik in gebouwen waar geluidsoverlast een probleem kan zijn. Door het gebruik van speciale materialen en technologieën kunnen vouwwanden geluidsoverdracht tot een minimum beperken, waardoor een rustige en aangename omgeving wordt gecreëerd. Dit is bijvoorbeeld handig in een school of universiteit waarbij er verschillende groepen studenten in dezelfde ruimte studeren.

Energiebesparing

Vouwwanden kunnen ook helpen bij het besparen van energie. Door de mogelijkheid om ruimtes snel en eenvoudig op te delen of samen te voegen, kunnen verwarmings- en koelsystemen efficiënter worden gebruikt, waardoor het energieverbruik wordt verminderd. Dit kan leiden tot lagere energiekosten en een verminderde belasting van het milieu.

7 delige vouwwand solarlux in Veenendaal

Heeft u uw perfecte vouwwand van Buiten-Goed al gevonden?  

Bij Buiten-Goed bieden we voor iedere wens een vouwwand aan waar u uit kunt kiezen. Heeft u iets anders in gedachten of heeft u andere specifieke wensen? Neem dan contact met ons op en we bekijken samen de wensen en mogelijkheden. Bij Buiten-Goed vindt u producten van het hoogste niveau en bent u verzekerd van vakkundige montage. U kunt ons bereiken door het contactformulier in te vullen, te bellen naar 0342 – 49 12 02 of stuur een mailtje naar info@buiten-goed.nl. Bekijkt u liever de modellen eerst in het echt? Ook dat is geen probleem! In onze showroom in Barneveld kunt u ons hele assortiment bekijken om inspiratie op te doen voor uw huis en tuin.

Veelgestelde vragen

Wat is een vouwwand precies?

Een vouwwand is een wand die als een accordeon open en dicht gaat. Het grote voordeel van een vouwwand is dat deze in één handbeweging snel geheel geopend en gesloten kan worden. Op deze manier kan de wand bijna fungeren als deur.

Wat kost een vouwwand?

De vouwwanden worden op maat gemaakt, neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Geïnteresseerd geraakt in één van onze producten of projecten?

Twijfel niet een neem direct contact op met een van onze specialisten.