Categorieën

Enige resultaat

Professionele kweekbak van Buiten-Goed

Het assortiment van Buiten-Goed bestaat uit verschillende soorten professionele kweekbakken. De ramen van de meeste professionele varianten zijn gemaakt van veiligheidsglas en kunnen er niet uitwaaien bij extreme weersomstandigheden. De wanden zijn vrijwel altijd gemaakt van polycarbonaatplaten die zorgen voor een optimale isolatie. Openen en sluiten gaat soepel en eenvoudig door middel van de rollende ramen. Hiermee creëert u zelf de ideale beluchting. De gewassen in een kweekbak zijn vanaf iedere kant goed bereikbaar.

Koude en verwarmde kweekbakken

Wij hebben niet alleen koude kweekbakken, maar ook verwarmde. Een verwarmde is ideaal voor een snellere kieming en groei van uw zaaigoed. Ook zijn deze verwarmde bakken geschikt voor het bewortelen van uw stekken. Deze variant kunt u binnen neerzetten. Een koude kweekbak wordt verwarmd door de licht, warmte, lucht en vochtigheid op de juiste manier op elkaar af te stemmen.

Advies nodig over de aanschaf van een kweekbak?

Onze adviseurs hebben jarenlange ervaring in producten zoals kweekbakken en helpen u graag bij het kiezen van een exemplaar dat bij u past. Kom langs in onze showroom of neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Wilt u toch een kas in plaats van een kweekbak? Buiten-Goed heeft een ruim assortiment aan kassen die aangepast kunnen worden op uw wensenpakket. Zo kunt u kiezen voor een tuinkas, hobbykas en of een smeedijzeren kas met een historische uitstraling. Deze opties kunt u bekijken in onze collectie.

Lees meer/minder