Categorieën

Enige resultaat

Voordelen van een verrijdbaar windscherm

Het grootste voordeel van een verrijdbaar windscherm met plantenbak is natuurlijk dat het windscherm de wind tegenhoudt op plekken waar u dat wilt. Door de plantenbak aan de onderzijde van het verrijdbare windscherm te vullen met planten zorgt u daarnaast voor extra aankleding voor uw terras. Tegelijkertijd zorgt deze plantenbak en het gewicht van het zand en de planten ervoor dat het windscherm stevig op zijn plaats blijft staan. Door de wielen aan de onderzijde is het windscherm verrijdbaar en dus eenvoudig te verplaatsen naar een gewenste plek.

Verrijdbaar windscherm met plantenbak bij Buiten-Goed

Bij Buiten-Goed zijn de verrijdbare windschermen met plantenbak op maat samen te stellen. De windschermen zijn standaard gemaakt van aluminium en gepoedercoat in een kleur naar keuze. Daarnaast bevat het windscherm 8 mm gehard helder veiligheidsglas. Aan het windscherm kunnen andere opties toegevoegd worden, denk aan andere glasvormen, andere kleuren (RAL), glas in matte uitvoering en een opklapbare zitbank.

Een verrijdbare windscherm met plantenbak uit ons assortiment heeft bijvoorbeeld een rechte uitvoering (type Rhodos) en een totale lengte van 162 cm. De plantenbak aan de onderzijde is 60 x 40 x 170,6 cm (b x h x l).

Kom langs in de showroom!

Heeft u interesse in een verrijdbaar windscherm met plantenbak, neem dan gerust contact met ons op of kom langs in de showroom. Hier kunnen wij u voorzien van het beste advies en stellen we graag samen met u een windscherm met plantenbak samen.

Lees meer/minder