Maatwerk zonder meerprijs
Eigen montage- en storingsdienst
Grote overdekte showroom
Solarlux verkooppunt
Filteren
Filteren

Materiaal

Merk

Breedte

Lengte

Screens

Filteren
Resultaten

Toont alle 5 resultaten

Screens zijn tegenwoordig erg populair onder de zonwering. Bij Buiten-Goed vinden we dat ook zeker niet gek. Ontdek het unieke aanbod screens bij Buiten-Goed van het populaire merk WAREMA en voordat u het weet geniet ook u van uw nieuwe screens. 

Waarom screens altijd een goede idee zijn

Wanneer u op zoek bent naar screens, brengt dit verschillende voordelen met zich mee. 

  1. Bescherming tegen zonlicht: Screens houden het zonlicht tegen en verminderen de warmte die naar binnen komt. Dit helpt om de kamertemperatuur op warme dagen te verminderen en maakt het comfortabeler om binnen te zijn.
  2. Vermindering van energiekosten: Door het verminderen van de warmte die naar binnen komt, helpen screens de energiekosten te verlagen. Hierdoor hoeft er minder gebruik te worden gemaakt van airconditioning en ventilatiesystemen.
  3. Privacy: Screens bieden privacy doordat ze het zicht van buitenaf beperken. Hierdoor kunnen mensen niet zomaar naar binnen kijken, terwijl het zicht naar buiten behouden blijft.
  4. Bescherming tegen insecten: Screens kunnen ook worden gebruikt om insecten buiten te houden, terwijl de frisse lucht binnen kan komen. Dit is met name handig voor terrassen en buitenruimtes.
  5. Verlenging levensduur interieur: Door de bescherming tegen zonlicht kunnen screens ook helpen om de levensduur van interieur zoals meubels, vloeren en gordijnen te verlengen. Dit komt doordat zonlicht kan zorgen voor verkleuring en schade aan materialen.

Een toevoeging aan uw woning: dat zijn de WAREMA screens

WAREMA screens zijn een echte aanwinst voor elk gebouw. Onze screens beschermen niet alleen tegen de zon maar leveren ook een bijdrage aan de energiebesparing. Door de doordachte techniek en opvallende esthetiek zorgen ze voor een aangename schaduw en een behaaglijke sfeer. Buiten-Goed biedt een grote keuze aan ontwerpen, kleuren en doeken. Bent u toch op zoek naar wat anders? Bekijk dan ook eens onze jaloezieën, rolluiken en knikarmschermen

Benieuwd wat Buiten-Goed voor u kan betekenen?  

Bij Buiten-Goed bieden we verschillende screens aan waar u uit kunt kiezen. Heeft u iets anders in gedachten of heeft u andere wensen? Neem dan contact met ons op en we bekijken samen de wensen en mogelijkheden. U kunt ons bereiken door het contactformulier in te vullen, te bellen naar 0342 – 49 12 02 of stuur een mailtje naar info@buiten-goed.nl. Bekijkt u liever de modellen eerst in het echt? Ook dat is geen probleem! In onze showroom in Barneveld kunt u ons hele assortiment bekijken om inspiratie op te doen voor uw huis en tuin. 

Geïnteresseerd geraakt in één van onze producten of projecten?

Twijfel niet een neem direct contact op met een van onze specialisten.