Maatwerk zonder meerprijs
Eigen montage- en storingsdienst
Grote overdekte showroom
Solarlux verkooppunt
vouwwanden-schuifwanden, serre-aanbouw
Scroll

De laatste serre-trends. Simon vertelt!

Simon Weststrate
Geplaatst: 05 januari 2018

Een serre is al jarenlang een veel gekozen, waarde-vermeerderende toevoeging op woningen.  Zowel bij verbouw- als nieuwbouwprojecten is een serre heel populair. Bij Buiten-Goed zien we de serres voorbij komen in vele soorten en maten. De trends schommelen door de jaren heen. Benieuwd naar dé serre van dit moment? Ik vertel mijn ervaringen in deze blog. Leest u mee?

Veel licht, veel ruimte, veel glas

Een opvallende trend, die de laatste jaren steeds verder ontwikkelt, is het gebruik van veel glas. Grote ramen creëren veel licht en ruimte. Tegenwoordig zien we extreem smalle kozijnenstijlen en strakke contouren die zorgen voor een minimalistisch design. Een serre of tuinkamer is dan ook bij uitstek ideaal om te combineren met vouwwanden. Hierdoor kunt u bij mooi weer de hele wand opzetten en het buitenleven naar binnen halen. Combineer uw serre bijvoorbeeld met onze schuif- en vouwwanden.

Bekijk glazen vouwwanden en schuifwanden

Verschillende materialen

U kunt een serre kiezen van verschillende materialen. Er zijn bijvoorbeeld houten serres en serres van aluminium. Het is natuurlijk erg afhankelijk van het type woning voor welk materiaal je kiest. Wij zien dat de houten serre blijvend populair is, maar steeds meer klanten kiezen voor een serre van onderhoudsarm aluminium. Vooral bij de moderne nieuwbouw-woningen zien we veel mooi gekleurde  aluminium serres. Al onze houten serres hebben een aluminium profiel aan de buitenzijde, zodat het hout niet in aanraking komt met de weersomstandigheden.

Kies je eigen stijl!

Juist de verschillende mogelijkheden maken een serre aantrekkelijk. U kunt het helemaal naar wens samenstellen, zodat het aan uw wensen voldoet en bij uw woning past. Landelijk of modern: de materialen, ramen, afmetingen en inrichting maken iedere serre anders.

Meer weten over onze serres?

Benieuwd naar onze serres van het merk Solarlux? Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment. Bekijk de mogelijkheden op onze website of vraag het aan één van onze adviseurs.

Kennismaken?

Wilt u graag een persoonlijk advies op maat ontvangen of eens vrijblijvend kennismaken? Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te nemen in onze showroom. Hier kunt u veel mogelijkheden met eigen ogen bekijken. Onze adviseurs staan hier graag voor u klaar met een persoonlijk advies. Een andere vraag? Neem contact met ons op!

Lees meer over onze serres

Geïnteresseerd geraakt in één van onze producten of projecten?

Twijfel niet een neem direct contact op met een van onze specialisten.