Maatwerk zonder meerprijs
Eigen montage- en storingsdienst
Grote overdekte showroom
Solarlux verkooppunt
Scroll

De perfecte kas voor in uw tuin

Simon Weststrate
Geplaatst: 22 september 2022

Verbouwt u graag uw eigen groente en fruit of bent u dat van plan? Een tuinkas is ideaal om planten en gewassen in te verbouwen. Wij vertellen u graag meer over tuinkassen en lichten in deze blog de ACD tuinkassen uit.

Ideale omstandigheden

In een tuinkas kunt u zelfs in de winter planten en gewassen verbouwen. Doordat u de kas helemaal dicht kunt maken door deur en dakramen te sluiten, hoeft u minder rekening te houden met allerlei schadelijke invloeden als tocht, kou en ongedierte. Belangrijk is wel dat er een goede temperatuur en hoeveelheid licht in de kas is. Ventileer daarom goed in de warmere maanden, zowel overdag als ’s nachts. In de herfst en winter is dit minder belangrijk. Door het ventileren creëert u stabiele temperaturen en de ideale omstandigheden voor het kweken. Zo kunt u in elk seizoen tuinieren.

Een tuinkas voor multifunctioneel gebruik

Het hebben van een tuinkas wordt vaak direct gelinkt aan het kweken van groente en fruit. Natuurlijk is dat ook iets waarvoor de kas perfect voor geschikt is. Maar u kunt ook een heerlijke zithoek creëren in de kas. Hang bijvoorbeeld leuke lampjes op en leg kussens op de bank of zitzakken op de grond. Een dekentje erbij en zo heeft u een heerlijk knus hoekje voor de winterse avonden die eraan zullen komen.

ACD kassen 

Bij Buiten-Goed hebben we een breed assortiment aan ACD kassen. ACD is één van de grotere leveranciers op het gebied van tuinkassen en wij zijn  trotse hoofddealer van deze kassen. ACD heeft meerdere collecties, van budgetvriendelijke instapmodellen tot aan semi-professionele kassen van hoogwaardige kwaliteit. U kunt kiezen uit verschillende opties door de ruime keuze aan diverse afmetingen, kleuren, nokhoogtes, beglazing en constructie. Daarnaast is er een optie om te kiezen voor een ACD kas met schuifpui, dakraam of zelfs allebei.

ACD Blackline tuinkassen voor iedere tuin

Op zoek naar een tuinkas voor in uw tuin? Bekijkt u dan vooral eens de ACD Blackline tuinkassen. Deze serie is zwart gecoat waardoor ze een strakke uitstraling hebben. Perfect voor in de moderne tuin! De ACD Blackline tuinkas is te verkrijgen in allerlei verschillende soorten en maten. Bij Buiten-Goed vindt u ACD tuinkassen voor zowel de grote als kleine tuin én is er keuze tussen schuine en rechte wanden. Door het ruime assortiment vindt u altijd wel een ACD tuinkas die bij u past.

ACD tuinkas Prestige R306H-RETRO, afmeting: 306 x 445 cm

De voordelen van schuine wanden

Een aantal van de ACD Prestige tuinkassen hebben schuine wanden. Dit is niet alleen voor het uiterlijk gedaan, maar het is ook nog eens functioneel. De schuine wanden zijn goed voor verschillende dingen, namelijk:

  • Een stabiele constructie doordat het gewicht van het dak beter wordt verdeeld.
  • De kas brengt meer en beter licht en warmte op, wat nuttig is in de vroege lente en in het najaar.
  • De wind wordt makkelijker over de kas heen geleid wat zorgt voor verminderde winddruk.

Meer informatie over ACD tuinkassen?

Bij Buiten-Goed leveren we tuinkassen van topkwaliteit tegen een betaalbare prijs. Zo heeft u altijd waar voor uw geld. Wilt u meer informatie of heeft u hulp nodig bij uw keuze? Neem dan gerust contact op en dan kijken we samen naar de verschillende mogelijkheden. Wilt u liever eerst inspiratie opdoen voordat u een ACD tuinkas aanschaft? Kijk dan eens op onze website naar de gerealiseerde projecten of kom langs in onze showroom in Barneveld!

Geïnteresseerd geraakt in één van onze producten of projecten?

Twijfel niet een neem direct contact op met een van onze specialisten.