Maatwerk zonder meerprijs
Eigen montage- en storingsdienst
Grote overdekte showroom
Solarlux verkooppunt
Scroll

Dit najaar volop genieten met een serre van Buiten-Goed

Simon Weststrate
Geplaatst: 03 oktober 2018

Het najaar staat weer voor de deur. Wilt u deze winter behaaglijk warm onder de sterrenhemel zitten? Kies dan voor een serre van Buiten-Goed! Wij bieden serres aan van het topmerk Solarlux, de absolute top in de markt op het gebied van afwerking, draagkracht, kwaliteit en isolatie. Uiteraard zijn al onze serres maatwerk, zodat het perfect aansluit bij uw persoonlijke woonwensen!

Maatwerk serre voor licht en ruimte

Een serre is bij uitstek handig voor extra woonruimte en meer licht. Voor velen is de serre een lievelingsplaats in huis, waar de scheiding tussen het binnen- en buitenleven vervaagt. Een serre is dus niet alleen een waardevermeerdering voor uw woning, maar ook een stralend middelpunt van hoogwaardig design. Het maakt niet uit hoe uw woning is ontworpen: een serre is geschikt voor elke woning. Wij bieden diverse serres en tuinkamers aan van het merk Solarlux en vertellen u graag over de verschillende mogelijkheden.

Daktypes van een Solarlux serre

 1. Daktype 1: SDL Akzent Plus
  Dit zijn bovendragende liggers, zodat aan de onderzijde een geheel vlak ontstaat. Dit zorgt voor een ruimtelijk effect.
 2. Daktype 2: SDL Nobiles
  Dit zijn de onderliggende dragers, voor een uniek effect.
 3. Daktype 3: SDL Akzent Vision

  De Akzent Vision is de Solarlux serre met een industrieel effect.
 4. Daktype 4: SDL Avantgarde 

  De Avantgarde is van aluminium aan de buitenzijde, en van hout aan de binnenzijde.

Een serre in het najaar

Bij een serre zult u misschien niet direct denken aan de voordelen ervan in het najaar. Toch is de serre in de herfst en winter juist een heerlijke plek om te verblijven. U kunt genieten van een mooi herfst- of winterlandschap, terwijl u zelf behaaglijk warm binnen zit! En zodra de eerste lentezon weer doorbreekt, kunt u de vouwwanden openzetten om écht de natuur naar binnen te halen. Wij laten u graag de mogelijkheden van uw eigen maatwerk serre zien!

Bekijk alle serres

“Bij een serre zult u misschien niet direct denken aan de voordelen ervan in het najaar. Toch is de serre in de herfst en winter juist een heerlijke plek om te verblijven.”

Simon Weststrate – Buiten-Goed

Eigen aannemer of plaatsing door Buiten-Goed

Bij Buiten-Goed heeft u de keuze om het bouwkundige te laten doen door uw eigen aannemer! Dat is wel zo prettig. Een aannemer bij u in de buurt kent vaak de grondgesteldheid en u kunt waarschijnlijk reiskosten besparen. Heeft u geen eigen aannemer? Geen probleem! Indien gewenst kunnen wij alles geheel voor u verzorgen. De serre zelf wordt altijd door Buiten-Goed gemonteerd.

Enthousiast over een serre van Buiten-Goed?

Wij helpen u graag verder! U bent van harte welkom om een bezoekje te brengen aan onze showroom in Barneveld. Hier staan onze ervaren specialisten graag voor u klaar met een persoonlijk advies op maat. Zij kunnen u alles vertellen over de unieke eigenschappen van elke serre en samen met u een maatwerk serre samenstellen.

Geïnteresseerd geraakt in één van onze producten of projecten?

Twijfel niet een neem direct contact op met een van onze specialisten.