Maatwerk zonder meerprijs
Eigen montage- en storingsdienst
Grote overdekte showroom
Solarlux verkooppunt
Scroll

Een glazen schuifwand: de voordelen

Simon Weststrate
Geplaatst: 24 oktober 2022

De zomer is voorbij, de warmste dagen van het jaar zitten er helaas alweer op. Tijd om het heerlijke buitenseizoen te verlengen onder de overkapping! Wilt u ook met koudere dagen nog onder uw overkapping of veranda zitten? Maak het geheel helemaal af met een glazen schuifwand. Lees hieronder meer over de voordelen.

Een glazen schuifwand
De avonden worden weer korter en kouder. De glazen schuifwanden van Buiten-Goed zorgen ervoor dat u langer én vaker buiten kunt zitten. Een tuinoverkapping met een glazen schuifwand zorgt voor meer tuingenot, maar kan ook zorgen voor meer woongenot. Met een glazen schuifwand maakt u de overkapping winddicht. Daarnaast beschermt een schuifwand tegen regen en andere weersinvloeden. Dit maakt het mogelijk om elk seizoen te genieten van het buitenleven.

Schuifwanden en vouwwanden van Solarlux
Bij Buiten-Goed hebben we schuifwanden en vouwwanden van het innovatieve merk Solarlux in ons assortiment. Solarlux staat bekend om haar hoogwaardige schuifwanden en vouwwanden. Wij sluiten ons volledig aan bij het motto van Solarlux: ‘meer licht, meer lucht, meer ruimte, meer woongenot’. Vouwwanden zijn meestal geen optie voor een overkapping of veranda, aangezien dit bovenhangende systemen zijn. Schuifwanden zijn daarentegen wel een goede optie.

Bugo-slide schuifwand
Voor overkappingen en veranda’s is de Bugo-slide schuifwand zeer geschikt. De glazen schuifdeuren kunnen als tussenwand in een woning gebruikt worden, maar zijn vooral populair als toevoeging aan een overkapping of veranda. De Bugo-slide is verkrijgbaar met 3, 4 en 5 wanden. Deze wanden kunnen naar links of naar rechts geschoven en geparkeerd worden. De glazen schuifdeur wordt geheel op maat gemaakt, altijd met dezelfde overlapping van het glas.

SL20 Solarlux schuifsysteem
Voor onder overkappingen en veranda’s leveren wij meestal de Bugo-slide, maar de SL20 van Solarlux is ook een goede optie. Het schuifsysteem van SL20 wordt toegepast als bescherming tegen weersinvloeden, zoals regen en wind. Tevens werkt het als ruimtedeler of als balkonbeglazing. Door het heldere glas blijft de lichtinval in stand en biedt de glazen schuifwand u het hele jaar door luxe.

Gebruiksvriendelijke systemen
De Bugo-slide en SL20 onderscheiden zich door het grote bedieningsgemak dankzij de meenemer functie. Dit betekent dat de vleugels zijn voorzien van een meenemer, waardoor niet elke vleugel apart dichtgeschoven dient te worden. Zeer gebruiksvriendelijk dus!

Schuifwanden bij Buiten-Goed
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor onder uw veranda of overkapping? Bij Buiten-Goed hebben we diverse schuifwanden, wij adviseren u hier graag over. Kom gerust eens langs of neem contact met ons op.

Geïnteresseerd geraakt in één van onze producten of projecten?

Twijfel niet een neem direct contact op met een van onze specialisten.