Maatwerk zonder meerprijs
Eigen montage- en storingsdienst
Grote overdekte showroom
Solarlux verkooppunt
Scroll

Genieten van de herfstkleuren vanuit uw serre

Simon Weststrate
Geplaatst: 22 oktober 2020

Het is herfst en dat betekent dat alle planten, dieren en bomen zich klaarmaken voor de komende winter. De herfst is ook een schitterende periode als het gaat om de natuur. Het brengt een theater van kleuren dat vaak al in oktober begint. Voordat de bladeren van de bomen vallen krijgen ze fraaie kleuren; van groen tot geel en rood tot bruin. Maar in de herfst is het meestal net te koud om lekker buiten te zitten en te genieten van de herfstkleuren. Een serre is dé oplossing om alsnog de prachtige natuur te bewonderen!

Natuurlijk licht

Ondanks dat het ’s avonds al iets af begint te koelen kunt u vanaf een serre de natuur en zonsondergang prachtig aanschouwen. U kunt genieten van de bloeiende planten en heesters in de meest fantastische kleuren. En niet geheel onbelangrijk, u kunt profiteren van de natuurlijke lichtinval. Dit brengt vele voordelen met zich mee. De wetenschap heeft aangetoond dat lichtinval stimulerend is voor een goede nachtrust en positief bijdraagt aan het mentale welzijn.

Warm en comfortabel

De serres van Buiten-Goed hebben geïsoleerde profielen die warmte bieden wanneer het buiten frisser wordt. Wanneer het iets warmer wordt kunnen de glazen wanden volledig worden geopend. Hierdoor kunt u profiteren van een open en beschermde terrasomgeving. De stap van woning naar natuur is zo snel gemaakt. In de avond wanneer het afkoelt kunt u de wanden sluiten en is de temperatuur binnen mum van tijd weer aangenaam.

  • Geïsoleerde profielen
  • Beschermde terrasomgeving
  • Natuurlijke lichtinval

Stralend middelpunt

Een serre zorgt er niet alleen voor dat u een prachtig uitzicht heeft op uw tuin, maar is ook een stralend middelpunt en een waardevermeerdering voor uw woning. Bij Buiten-Goed bieden wij serres aan van het topmerk Solarlux. Deze serres zijn uiterst kwalitatief in afwerking, draagkracht en isolatie. Een serre van Solarlux wordt altijd op maat gemaakt. Hierdoor sluit de serre perfect aan bij uw wensen en woonsituatie en heeft u maximale keuzevrijheid in het ontwerp.

Bekijk al onze serres

Vragen?

Bent u geïnteresseerd in een serre van Buiten-Goed? Wij bieden diverse serres van het merk Solarlux aan en vertellen u graag meer over de verschillende mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op of kom eens langs in onze showroom! Wie weet aanschouwt u binnenkort de prachtige natuur vanuit uw serre!

Geïnteresseerd geraakt in één van onze producten of projecten?

Twijfel niet een neem direct contact op met een van onze specialisten.