Maatwerk zonder meerprijs
Eigen montage- en storingsdienst
Grote overdekte showroom
Solarlux verkooppunt

Harmonicadeur

Op zoek naar een harmonicadeur om buiten met binnen te verbinden? Deze stijlvolle oplossing bieden een unieke woonbeleving en halen het buitengevoel naar binnen. Buiten-Goed is expert op het gebied van vouwwanden, schuifpuien en biedt vele harmonicadeuren van het merk Solarlux. Het merk Solarlux staat bekend om de zeer goede glazen schuifdeuren. Tevens kunt u bij Buiten-Goed voor uw glazen harmonicadeur kiezen uit verschillende systemen. Aluminium, hout of een combinatie van beiden behoort tot de mogelijkheden. En verder zijn ze geheel van glas voor een prachtig effect.

Voordelen van een harmonicadeur

Stelt u zich eens voor: op een warme zomerdag wilt u fijn samen met vrienden of familie in de tuin dineren. Met een harmonicadeur verbindt u het terras met de veranda of woonkeuken voor extra wooncomfort. Maar ook op de winterse dagen kunt u binnen genieten van de tuin. Dankzij sterk geïsoleerd glas van onze harmonicadeuren, geniet u van uw tuin, zonder dat dit meer energiekosten met zich meebrengt.

Harmonicadeur met glas van topkwaliteit

Al onze glazen schuifdeuren van van Solarlux zijn onderworpen aan de meest zware testen. Ze voldoen dan ook aan alle eisen op het gebied van isolatie en veiligheid, zonder hierbij in te leveren op maximale transparantie. Bovendien gaat en glazen schuifwand van Solarlux zeer lang mee. Dankzij hoogwaardig loopwerk van roestvrij edelstaal is een zeer lange gebruiksduur gegarandeerd. Het mooie van deze systemen van Solarlux is, is dat er voor iedere woningstijl wel een systeem is wat daar goed bij past. Zodoende geeft dat precies de sfeer die u wilt creëren. Daarnaast zorgt een harmonicadeur voor een perfecte ruimte om gemakkelijk van binnen naar buiten, en andersom, te lopen en natuurlijk een lichte, open uitstraling.

Harmonicadeuren van Solarlux

De harmonicadeuren van Solarlux, die wij op maat kunnen maken voor u, staan allemaal opgesteld in onze showroom. Daar kunt u de harmonicadeuren in alle rust bekijken en zien wat er allemaal mogelijk is in uw woning of bedrijfspand. Ook staan onze medewerkers hier voor u klaar om u te voorzien van advies op het gebied van onze schuifdeur. Neem contact op met Buiten-Goed voor meer informatie, wij helpen u graag.

Hulp nodig bij de aanschaf van uw harmonicadeur?

Bent u geïnteresseerd in een glazen harmonicadeur van het merk Solarlux? Buiten-Goed heeft meer dan 25 jaar ervaring in de branche en geeft u graag meer informatie over de verschillende mogelijkheden, modellen en opties van uw harmonicadeur. Kom eens langs in onze showroom in Barneveld om alle opties te bespreken of neem contact met ons op!

Neem contact op!

Geïnteresseerd geraakt in één van onze producten of projecten?

Twijfel niet een neem direct contact op met een van onze specialisten.