Maatwerk zonder meerprijs
Eigen montage- en storingsdienst
Grote overdekte showroom
Solarlux verkooppunt
Scroll

Het hele jaar door genieten van uw balkon

Simon Weststrate
Geplaatst: 03 maart 2022

Een balkon is een prachtig onderdeel van uw appartement. Ondanks dat u op hoogte woont, kunt u toch gemakkelijk naar buiten voor een frisse neus. Maar hoe maakt u het hele jaar door optimaal gebruik van uw balkon? Vooral in de winter en herfst kan het er nogal fris zijn. Wij geven u een aantal tips om er een zo comfortabel mogelijk klimaat te creëren.

Schuifwanden en windschermen voor een windstil balkon

Wilt u het in de winter en herfst aangenaam hebben op uw balkon, dan zit u het liefst uit de wind. Met glazen schuif- of draaiwanden houdt u wind en neerslag buiten. De Solarlux SL25 schuif/vouwwanden kunnen perfect als balkonbeglazing geplaatst worden. Doordat dit systeem volledig transparant is, zonder hinderlijke stijlen, blijft u maximaal genieten van het uitzicht. Heeft u ‘s zomers behoefte aan een briesje om af te koelen? Dan zet u de wanden in een handomdraai open. 

Ook verrijdbare windschermen zijn een mooie oplossing tegen een vervelende wind. Bij Buiten-Goed vindt u mobiele windschermen met een, twee, drie, vier of vijf panelen. De schermen met meerdere panelen zijn inklapbaar, waardoor u ze eenvoudig verrijdt en opbergt. Handig in alle seizoenen van het jaar! 

Solarlux aluminium schuif/draaiwand SL25 niet geisoleerd

Zonneschermen voor een koel balkon in de zomer 

‘s Zomers genieten van uw balkon, dat kan al snel. Maar soms wordt het er wel erg heet door de hoogstaande zon in de steeds warmer wordende zomers. Temperaturen van boven de 30 graden zijn geen uitzondering meer in Nederland. Bovendien wilt u uw huid liever niet verbranden als u van de buitenlucht aan het genieten bent. Een zonnescherm biedt daar de perfecte uitkomst voor. Met Warema Cassetteschermen transformeert uw balkon tot een schaduwrijk paradijsje; een plek waar u ook met warmte heerlijk kunt vertoeven.

Genieten van uw balkon dankzij Buiten-Goed

Wilt u uw balkonervaring optimaliseren? Buiten-Goed staat voor u klaar. Wij adviseren u graag over de beste zonwering, windschermen, schuifwanden en heaters!

Geïnteresseerd geraakt in één van onze producten of projecten?

Twijfel niet een neem direct contact op met een van onze specialisten.