Maatwerk zonder meerprijs
Eigen montage- en storingsdienst
Grote overdekte showroom
Solarlux verkooppunt
Scroll

Het Warema lamellendak: voor onvergetelijke outdoor belevenissen

Simon Weststrate
Geplaatst: 23 december 2022

Zodra de eerste zonnestralen doorkomen, wilt u optimaal kunnen genieten van het heerlijke zonlicht en al het moois wat de natuur te bieden heeft. Tegelijkertijd wilt u ook beschut zijn tegen andere weersomstandigheden. Een lamellendak is dan de ideale oplossing voor in uw tuin. 

Wat is een lamellendak?

Een lamellendak is een terrasoverkapping met aan elkaar gekoppelde lamellen. De lamellen van Warema bestaan, net als de complete constructie, uit hoogwaardig, gepoedercoat aluminium van de hoogste kwaliteit. De lamellen draaien tot 90° om hun eigen as, dit geeft vele mogelijkheden om zelf de inval van licht, regen en wind te regelen.

Lamellendaken bij Buiten-Goed

Met het Warema lamellendak begint de lente eerder en verlengt u de zomer. Het personaliseerbare design van het Warema lamellendak wordt de moderne highlight van uw terras. Het middelpunt waarin alleen het plezier met familie en goede vrienden telt. Warema stelt hoge eisen aan het lamellendak, onder andere op het gebied van technologie, kwaliteit, design, uitrusting en de verschillende personaliseringsmogelijkheden. Hierdoor wordt het elegante design harmonieus in uw tuin opgenomen.

Warema Lamellendak Lamaxa L50 en L70

De Lamaxa L70 en Lamaxa L50 kan zowel als muuraanbouw, maar ook als vrijstaand model worden geleverd. Het beschikt over hoge weerbestendigheid en draagkracht. Het is mogelijk om exclusieve kleurwerelden te beleven. Warema beschikt namelijk over meer dan 400 poedercoating kleuren en wel 5 verschillende oppervlaktekwaliteiten. Het is ook mogelijk om hoogwaardige glazen schuifelementen (bijvoorbeeld van Solarlux schuifsysteem SL 20) toe te voegen. Deze bieden u nog meer transparante beschutting tegen wind en kou. De L50 beschikt over alleen kantelbare lamellen en de L70 over kantelbare én verschuifbare lamellen, waardoor het hele dak opengeschoven kan worden. De lamellendaken kunnen optioneel worden voorzien van verlichting in de staanders, traverses en de lamellen. Verder kunnen de daken voorzien worden van screens en verticale houten of aluminium lamellen.

Warema lamellendak Lamaxa bij Buiten-Goed

Benieuwd naar de vele mogelijkheden van het Warema lamellendak? Bij Buiten-Goed hebben we verschillende opties. Wij adviseren u hier graag over. Kom gerust eens langs of neem contact met ons op.

Geïnteresseerd geraakt in één van onze producten of projecten?

Twijfel niet een neem direct contact op met een van onze specialisten.