Maatwerk zonder meerprijs
Eigen montage- en storingsdienst
Grote overdekte showroom
Solarlux verkooppunt

Niets zo vervelend als insecten en beesten in huis. Een hor voor schuifpui in de zomer, wanneer de deuren het liefst open zijn, biedt dan de ideale oplossing. Naast het praktisch nut van insecten buiten de deur houden, is een hor voor schuifpui ook ideaal bij het voorkomen dat er viezigheid naar binnen waait. BuitenGoed heeft diverse schuifpui hordeuren van uitstekende kwaliteit. Neem vandaag nog contact met ons op voor horren op maat!

Hor voor schuifpui? Bekijk het uitgebreide assortiment van Buiten-Goed

Bij Buiten-Goed hebben we een zeer uitgebreid assortiment aan horren. Er zijn namelijk vele verschillende horren en hordeuren voor schuifpui op de markt. Denk bijvoorbeeld aan een plissé hor, hor schuifpui, raamhor, inzethorren of horren voor een dakraam. Passen deze standaard afmetingen niet bij uw deur, glazen vouwwand of schuifpui? Geen probleem! Bij Buiten-Goed maken we ook horren op maat! Zo heeft u altijd de juiste maat hor voor uw schuifpui!

Hordeur schuifpui van Buiten-Goed

Indien u een hordeur schuifpui wenst, kunt u bij Buiten-Goed uw schuifpui of de vouwwanden ook van de revolutionaire plissé-hordeuren voorzien. Bij deze hordeur is gebruik gemaakt van plisseertechniek waardoor het gaas niet oprolt, maar opent en sluit als een harmonica en daardoor beter zichtbaar is voor mens en dier en het alom bekende risico ‘door het gaas lopen’ bijvoorbeeld bij rolhordeuren, tot het verleden behoort. Uw hordeur schuifpui is gemakkelijk te bedienen en u kunt in de zomer heerlijk genieten van frisse lucht zonder dat vliegen een weg naar binnen vinden.

Hor voor schuifpui? Neem vandaag nog contact met ons op!

Bent u op zoek naar een hor voor schuifpui? Neem dan snel contact met ons op. Onze experts met jarenlange ervaring gaan graag met u in gesprek om alle mogelijkheden voor horren bespreken. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showroom. Hier kunt u verschillende hordeuren voor schuifpui bekijken of met een van onze medewerkers in gesprek gaan.

Neem contact op!

Geïnteresseerd geraakt in één van onze producten of projecten?

Twijfel niet een neem direct contact op met een van onze specialisten.