Maatwerk zonder meerprijs
Eigen montage- en storingsdienst
Grote overdekte showroom
Solarlux verkooppunt
jaloezie 2
Scroll

Houd zonnestralen buitenshuis met binnenzonwering

Simon Weststrate
Geplaatst: 02 september 2022

Wilt u de zonnestralen buitenshuis houden op een stijlvolle manier? Kies dan voor binnenzonwering! Deze raambekleding bevindt zich aan de binnenkant van uw raam en zorgt ervoor dat het huis iets koeler blijft. Ontdek de voordelen van de binnenzonwering van Buiten-Goed!

Voordelen van binnenzonwering

We kunnen er tegenwoordig niet meer omheen; de avonden zijn langer en de zomers worden warmer. Maar thuiskomen in een snikheet huis is natuurlijk niet echt fijn. Buiten-Goed heeft veel mogelijkheden aan binnenzonwering. Zo houdt u met een binnenzonwering de laagstaande zon uit uw huiskamer of slaapkamer. En dat op een duurzame manier! Want waarbij een airco energie verbruikt, koelt uw woning vanzelf iets meer af met isolerend binnenzonwering. Daarnaast heeft u met binnenzonwering volledige privacy in uw huis.

Rolgordijnen

Verschillende soorten binnenzonwering

Van plissé gordijnen tot houten jaloezieën en van klassieke gordijnen tot paneelgordijnen, de keuze aan binnenzonwering bij Buiten-Goed is groot. Hierdoor hebben we altijd een passende optie voor u, afgestemd op uw smaak en wensen. De binnenzonwering van Buiten-Goed is er in alle soorten en maten.

  1. Jaloezieën

Zo zijn onze aluminium- en houten jaloezieën erg populair. Met een nieuwe, uiterst functioneel type besturing en modieus kleurenschema zal het voor verschillende interieurs een echte eyecatcher zijn.

  1. Plissé gordijnen en vouwgordijnen

Wilt u liever iets bijzonders? De plissé gordijnen en onze vouwgordijnen maken uw interieur helemaal af. De plissé gordijnen bevatten plooien en zijn een van de meest interessante oplossingen op het gebied van interne zonwering. U kunt zowel de standaardramen als die met ongewone vormen hiermee versieren. Daarnaast zijn onze vouwgordijnen heel gemakkelijk in gebruik. Deze kunt u bedienen met een kralenketting of zelfs elektrisch!

  1. Klassiek gordijn

Ook de klassieke gordijnen mogen niet ontbreken tussen de binnenzonweringen. Gordijnen houden het zonlicht tegen door de gerecyclede vezels en fluwelen materialen in de stof. Onze klassieke gordijnen zijn eenvoudig schoon te maken en kindvriendelijk.

  1. Paneelgordijnen

De zogenoemde “paneelrails”, oftewel paneelgordijnen vervullen de functie van een moderne raamdecoratie. U kunt er zelf voor kiezen om bepaalde gebieden van het raam te bedekken. Dit maakt het paneelgordijn een effectieve binnenzonwering.

  1. Rolgordijnen

Last but not least houden de welbekende rolgordijnen ook het zonlicht tegen. Onze rolgordijnen zijn te verkrijgen in diverse kleuren en hebben een eenvoudig besturingssysteem.

Vouwgordijnen

Extra tips om uw huis koel te houden

Naast dat binnenzonwering niet mag ontbreken om het huis koel te houden, zijn er nog een aantal maatregelen die ervoor kunnen zorgen dat de warmte zoveel mogelijk buiten blijft.

Tip 1: Zorg ervoor dat u overdag de binnenzonwering omlaag houdt en sluit alles goed af. Houd uw huis iets koeler met bijvoorbeeld onze houten jaloezieën.

Tip 2: Houd uw ramen en deuren overdag dicht. Hierdoor maakt de warmte geen kans om binnen te komen.

Tip 3: Goede isolatie is het halve werk: isoleer uw dak, de buitenmuren en gebruik isolatieglas.

Tip 4: Ga voor een groen dak! De plantjes op het dak zorgen voor de nodige verkoeling in het huis.

Tip 5: Zet s’ avonds laat, ’s nachts of vroeg in de ochtend alle ramen en deuren tegen elkaar open, zodat het lekker door kan waaien en er nieuwe frisse lucht de woning in kan gaan.

Binnenzonwering van Buiten-Goed

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van binnenzonwering bij Buiten-Goed? Wellicht dat de Warema binnenzonwering uit onze Buiten-Goed collectie bij u past. We hebben een tal aan mogelijkheden binnen ons assortiment. Laat u inspireren, wij adviseren u graag.

Geïnteresseerd geraakt in één van onze producten of projecten?

Twijfel niet een neem direct contact op met een van onze specialisten.