Maatwerk zonder meerprijs
Eigen montage- en storingsdienst
Grote overdekte showroom
Solarlux verkooppunt
arkoo tuinkas met volhard veiligheidsglas
Scroll

Arkoo Gigant

Simon Weststrate
Geplaatst: 05 december 2018

Deze Arkoo semi-professionele tuinkas is voorzien van gehard veiligheidsglas. De tuinkas is gespoten in de kleur RAL 9005 en is afgewerkt met een coating. Ook op zoek naar een Arkoo kas? De Arkoo Gigant is verkrijgbaar tot een lengte van maar liefst 12 meter.

Tuinkassen als middelpunt van de tuin

Waar kassen vroeger vooral functioneel waren en liever niet te veel in zicht mochten zijn, zijn kassen tegenwoordig het middelpunt van een tuin. De kassen mogen gezien worden en kunnen er dan ook prachtig uitzien. Oranjerie kassen zijn dan ook verkrijgbaar in prachtige kleuren en met mooie versieringen. Een echte eyecatcher in uw tuin!

Zeer divers assortiment

We hebben ze in bijna alle soorten en maten. Voor elke soort tuin vindt u een passende tuinkas. Wellicht is een smeedijzeren tuinkas iets voor u? Wij hebben circa 1.100 soorten kassen van diverse topleveranciers in ons assortiment. Enkele merken die we aanbieden zijn ACD, Arkoo, Hoklartherm, Janssens, Riga en Vitavia. Elke kas van Buiten-Goed is van topkwaliteit en is voorzien van optimale ventilatievoorzieningen. De actiemodellen zijn extra scherp geprijsd en kennen een korte levertijd. Wilt u hulp bij het bestellen van uw tuinkas? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Wij staan graag voor u klaar.

arkoo tuinkas met volhard veiligheidsglas

Bekijk alle Arkoo kassen

Geïnteresseerd geraakt in één van onze producten of projecten?

Twijfel niet een neem direct contact op met een van onze specialisten.