Maatwerk zonder meerprijs
Eigen montage- en storingsdienst
Grote overdekte showroom
Solarlux verkooppunt
Scroll

Carport boogdak type R

Simon Weststrate
Geplaatst: 15 februari 2019

Deze carport type R dak is voorzien van 10 mm polycarbonaat opaalkleurig, met aan 1 zijde gootklemmen aan de muur bevestigd. Bij Buiten-Goed zijn alle carports op maat gemaakt.

Carport bouwen: de ideale oplossing voor uw terras of auto

Minder vaak uw auto wassen of meer genieten van uw terras? Een carport bouwen zou dan wellicht iets voor u zijn! De carports van Buiten-Goed zij de ideale oplossing hiervoor. De producten van zijn onderhoudsarm en duurzaam omdat deze worden gemaakt van aluminium. De keuze van de kleur voor uw terrasoverkapping of carport is volledig een eigen keuze. Ook is er een groot assortiment aan gladde lak of structuurlak. Elke carport wordt voorzien van een poeder coating, het aluminium wordt hierdoor goed beschermt. De kans op afbladderen van de verf is aanzienlijk minder na ongeveer 10 jaar!

Neem contact op met Buiten-Goed voor meer informatie

Geïnteresseerd in een Buiten-Goed carport?! Met meer dan 25 jaar ervaring in de branche kunnen wij deskundig advies geven als het gaat om maatwerk carports. We bieden de verschillende opties, modellen en mogelijkheden als het gaat om carports.  Breng een bezoek aan onze showroom in Barneveld voor meer informatie of neem contact op met onze klantenservice.

Bekijk de carports van Buiten-Goed

Geïnteresseerd geraakt in één van onze producten of projecten?

Twijfel niet een neem direct contact op met een van onze specialisten.