Maatwerk zonder meerprijs
Eigen montage- en storingsdienst
Grote overdekte showroom
Solarlux verkooppunt
Scroll

Carport P dak dubbele boog

Simon Weststrate
Geplaatst: 15 februari 2019

Deze carport P dak met dubbeleboog heeft een opaalkleurige dakvulling van 16 mm. Er is polycarbonaat toegepast, dit materiaal is slagvast en zonwerend. De carport zorgt ervoor dat uw auto of vervoersmiddel beschermd blijft tegen hagel, regen en andere weersinvloeden. Ben je op zoek naar de juiste carport? Of wilt u graag een carport bouwen. We hebben een ruime keuze aan carports van topkwaliteit, kom dan naar Buiten-Goed.

Carport voor uw auto

Een carport bescherm uw auto tegen weersinvloeden, vuil en UV straling. Buiten-Goed heeft een divers en mooi assortiment met carports. Kies voor een carport met zadeldak, afgeplatte boogdag, enkele boogdak, verandadak of een vrijstaande carport. Wij helpen je graag met het advies voor een carport.

Carport bouwen? Neem contact op met Buiten-Goed

Geïnteresseerd in het bouwen van een carport? Buiten-Goed heeft meer dan 25 jaar ervaring in de branche en een zeer divers assortiment aan carports. Wij geven u graag meer informatie over de verschillende mogelijkheden, modellen en opties van carports die wij bieden. Kom langs in onze showroom in Barneveld om alle opties te bespreken of neem contact met ons op.

Bekijk de carports van Buiten-Goed

Geïnteresseerd geraakt in één van onze producten of projecten?

Twijfel niet een neem direct contact op met een van onze specialisten.