Maatwerk zonder meerprijs
Eigen montage- en storingsdienst
Grote overdekte showroom
Solarlux verkooppunt
Scroll

Eikenhouten overkapping – Est

Simon Weststrate
Geplaatst: 13 november 2017

Voor een familie in het dorpje Est mochten we een prachtige overkapping van eikenhout realiseren.  De overkapping met glas is ook voorzien van een mooie bovenliggende zonwering. Het is hierdoor niet alleen heel functioneel, maar ook nog eens een prachtig om te zien. Doordat de bovenkant van glas is, behoudt de woning binnen voldoende zonlicht. 

“We waren bang dat een overkapping al ons zonlicht binnen zou wegnemen. Door te kiezen voor glas is dit niet het geval! Wij zijn ontzettend blij met het eindresultaat.”

Familie in Est

Een overkapping van hout vergroot de mogelijkheden en het comfort van het buitenleven enorm. Onder een overkapping zit je namelijk heerlijk droog, ook als het regent. Het geeft uw tuin daarnaast een knus en warm karakter, zoals een woonkamer. Bent u op zoek naar een terrasoverkapping van hout of glas (of gecombineerd zoals bij deze woning in Est) om het hele jaar van uw tuin te genieten? Dan bent u bij Buiten-Goed aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak!

  • Modern
  • Hout en glas gecombineerd
  • Mét zonwering

Geïnteresseerd geraakt in één van onze producten of projecten?

Twijfel niet een neem direct contact op met een van onze specialisten.