Maatwerk zonder meerprijs
Eigen montage- en storingsdienst
Grote overdekte showroom
Solarlux verkooppunt
Scroll

Maatwerk muurkas – Alkmaar

Simon Weststrate
Geplaatst: 09 november 2017

Deze op maat gemaakte muurkas past perfect bij het huis en de stadstuin. Dat was ook de wens van de eigenaren. De stadstuin krijgt hierdoor meer karakter.

 

“We wilden graag een muurkas die perfect zou aansluiten bij onze kleine, gezellige stadstuin. We zijn ontzettend blij verrast met het eindresultaat.”

Familie uit Alkmaar

Een muurkas wordt tegen een muur gemonteerd en heeft geen achterwand. Het is een ideale oplossing voor kleinere tuinen, maar ook voor mensen die al in het vroege voorjaar willen genieten van de zon door hem als tuinkamer, veranda of serre te gebruiken. Een klein formaat is zelfs geschikt voor de kleinste balkons en terrassen!

Gewassen verbouwen met een muurkas

Een muurkas blijft in de winter vaak warmer dan een vrijstaande kas, omdat het kan profiteren van de warmte van je woning. Hierdoor is het de perfecte oplossing om je terrasplanten te laten overwinteren. Doordat de kas dichtbij uw woning staat of zelfs via je woning te betreden is, hoef je in de winter de kou niet te trotseren om bij je kruiden en planten te komen. Dat is vooral prettig als je bijvoorbeeld verse kruiden wilt gebruiken tijdens het koken.

  • Op maat gemaakt
  • Kwalitatief hoogwaardig
  • Modieus
  • Perfect voor kleine tuinen

Geïnteresseerd geraakt in één van onze producten of projecten?

Twijfel niet een neem direct contact op met een van onze specialisten.