Maatwerk zonder meerprijs
Eigen montage- en storingsdienst
Grote overdekte showroom
Solarlux verkooppunt
Scroll

Oranjerie Intratuin Barneveld

Simon Weststrate
Geplaatst: 05 december 2018
Deze oranjerie is geplaatst bij de Intratuin in Barneveld. Deze wordt gebruikt voor workshops, expositieruimte en verkoopruimte
Deze bijzondere tuinkassen worden volledig op maat gemaakt. De oranjerie in Barneveld is voorzien van 4 mm gehard veiligheidsglas.

Priëlen en oranjerieën

Bent op zoek naar een prieel of oranjerie? Buiten-Goed heeft een uitgebreid assortiment priëlen en oranjeriekassen in verschillende stijlen, afmetingen en prijsklassen. We maken nieuwe priëlen, maar kunnen uw historische prieel en/of oranjerie ook restaureren. Heeft u een vraag over ons productenaanbod of wilt u graag advies bij de aanschaf van een prieel? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten of kom langs in onze showroom.

De geschiedenis van de prieel

In de 19e en 20e eeuw waren priëlen en oranjerieën vaak te vinden in de tuinen van de welgestelden. Net als de smeedijzeren loofgang worden deze bouwwerken gemaakt van hout of (giet)ijzer en omgeven met bloemen en planten. Priëlen en oranjeriekassen zie je nog vaak in een tuin, het dient als een gezellige relaxruimte. U kunt ervan genieten door met het gezin en vrienden tijdens de lange zomerse avonden heerlijk onder het prieel te zitten.

Oranjerie van Buiten-Goed bekijken

Geïnteresseerd geraakt in één van onze producten of projecten?

Twijfel niet een neem direct contact op met een van onze specialisten.