Maatwerk zonder meerprijs
Eigen montage- en storingsdienst
Grote overdekte showroom
Solarlux verkooppunt
Scroll

Restauratie druivenkas – Breda

Simon Weststrate
Geplaatst: 20 december 2017

In Breda woonden het stel Florian en Brenda in een huis waar ze eigenlijk niet meteen verkikkerd op zijn. Wel zijn de twee direct verliefd op de oude druivenkas die bij het huis hoort. Buiten-Goed mocht deze kas deels restaureren.

Een prachtig resultaat

Na 9 maanden verbouwen hebben Florian en Brenda toch hun eigen fantastische droomhuis weten te realiseren voor hun en hun baby. In het huis combineren ze een landelijke stijl en een strak interieur met elkaar voor een bijzondere woning. De druivenkas die gerestaureerd is door Buiten-Goed is een heerlijk plekje om met de baby te zitten. De familie kan er lekker schommelen midden in de natuur.

Lees meer over onze tuinkassen

We hebben de indeling gelaten zoals we het hebben aangetroffen, maar vooral goed opgeknapt. Het is een heerlijk plekje om te verblijven.

Brenda uit Breda, KRO NCRV BinnensteBuiten

Aflevering van KRO NCRV BinnensteBuiten

Het programma Binnenstebuiten van KRO-NCRV biedt binnen- en buitenshuis een kijkje waarbij mensen vol liefde en passie op een inspirerende manier vertellen over hun bijzondere woning, opvallende interieur, indrukwekkende (moes)tuin of duurzaam geproduceerde (streek)producten. In één van hun afleveringen besteedden ze aandacht aan de prachtige druivenkas van Florian en Brenda.

Bekijk de aflevering van BinnensteBuiten

Geïnteresseerd geraakt in één van onze producten of projecten?

Twijfel niet een neem direct contact op met een van onze specialisten.