Maatwerk zonder meerprijs
Eigen montage- en storingsdienst
Grote overdekte showroom
Solarlux verkooppunt
Scroll

Smeedijzeren kas: schermlatten

Simon Weststrate
Geplaatst: 15 februari 2019

Bent u van plan om een smeedijzeren tuinkas aan te schaffen? Buiten-Goed in Barneveld is gespecialiseerd op het gebied van maatwerk smeedijzeren tuinkassen. We ontwerpen uw maatwerk smeedijzeren tuinkas, prieel en oranjerie. Neem contact op of plan een bezoek aan onze showroom. 

 

Eigen ontwerp smeedijzeren tuinkas

De verschillende stijlen bij Buiten-Goed zijn aan de hand van uw wens te bepalen. We informeren u vrijblijvend over de mogelijkheden. We bieden verschillende mogelijkheden als het gaat om klassieke of moderne tuinkassen. U bent van harte welkom om deze smeedijzeren tuinkas te komen bekijken onder het genot van een goede kop koffie. De adviseurs staan klaar om persoonlijk advies op maat aan te bieden.

Bekijk het aanbod van Buiten-Goed!

Op zoek naar een andere soort tuinkas? Neem dan een kijkje tussen de topmerken van onze webshop. De tuinkassen die wij aanbieden zijn van de merken Arkoo, Janssens, ACD en veel meer! Liever de kassen in het echt bekijken?! Kom dan eens langs in onze showroom, om vrijblijvend inspiratie op te doen. We helpen u graag met het ontwerpen van uw maatwerk tuinkas.

Maatwerk smeedijzeren kas van Buiten-Goed?

Geïnteresseerd geraakt in één van onze producten of projecten?

Twijfel niet een neem direct contact op met een van onze specialisten.