Maatwerk zonder meerprijs
Eigen montage- en storingsdienst
Grote overdekte showroom
Solarlux verkooppunt
Scroll

Smeedijzeren muurkas Ophemert

Simon Weststrate
Geplaatst: 15 februari 2019

Deze smeedijzeren muurkas is gemonteerd en op maat gemaakt voor een project in Ophemert.  Deze smeedijzeren tuinkas is in stijl met de oranjerie van Buiten-Goed. Wil je meer informatie over de verschillende tuinkassen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Verschillende tuinkassen in ons assortiment

Voor elke tuinsoort hebben we een passende tuinkas, wellicht is een tuinkas van Buiten-Goed iets voor u. Onze topleveranciers bieden meer dan 1.100 soorten kassen aan van goede kwaliteit. De merken die wij bij Buiten-Goed aanbieden zijn: ACD, Arkoo, Hoklartherm, Janssens, Riga en Vitavia. De kassen van Buiten-Goed zijn van topkwaliteit en zijn voorzien van de meest optimale ventilatievoorzieningen. Onze tuinkassen kennen een korte levertijd. Heb je hulp nodig bij het bestellen van uw tuinkas? Neem gerust contact op met een van onze medewerkers. Wij staan graag klaar voor u klaar.

Bekijk onze tuinkassen

Wilt u direct een tuinkas kopen? Of wilt u de tuinkassen nog eens bekijken? Wij nodigen u graag uit voor een bezoek aan onze showroom. Allerlei verschillende soorten tuinkassen staan opgesteld om ze te bekijken in Barneveld. Onze medewerkers staan graag klaar om u van deskundig en kostenbesparend advies te voorzien. Buiten-Goed heeft al meer dan 30 jaar tuinkas ervaring. Neem contact op of kom langs voor een bezoek aan onze showroom.

Geïnteresseerd geraakt in één van onze producten of projecten?

Twijfel niet een neem direct contact op met een van onze specialisten.