Maatwerk zonder meerprijs
Eigen montage- en storingsdienst
Grote overdekte showroom
Solarlux verkooppunt
Scroll

Stalen schuifwand Roosendaal

Simon Weststrate
Geplaatst: 06 december 2018
Deze stalen schuifwand is gemonteerd in Roosendaal. De wanden zijn voorzien van gelaagd veiligheidsglas en afgewerkt met een stopverf vervangend middel. Deze schuifwand is om maat gemaakt, wat een prachtig resultaat.

Prachtige vouwwand van glas

Onze glazen vouwwanden zijn allemaal van hoogwaardige kwaliteit. Solarlux staat namelijk bekend om de zeer goede schuifwanden uit hun assortiment. Tevens kunt u bij Buiten-Goed voor uw vouwwand kiezen uit verschillende systemen. Aluminium, hout of een combinatie van beiden behoort tot de mogelijkheden. En verder zijn ze geheel van glas! Het mooie van deze systemen van Solarlux is, is dat er voor iedere woningstijl wel een systeem is wat daar goed bij past. U krijgt dus precies de sfeer die U wilt. Daarnaast zorgen de harmonicadeuren voor een perfecte ruimte om gemakkelijk van binnen naar buiten, en andersom, te lopen. Met als bijkomend voordeel dat u op deze manier erg veel licht in uw woning krijgt.

Kom eens langs in onze showroom!

De vouwwanden van Solarlux, die wij op maat kunnen laten maken, staan opgesteld in onze ruim opgezette showroom. Daar kunt u de schuifwanden rustig bekijken. Ook staan onze adviseurs voor u klaar om u te voorzien van deskundig advies op het gebied van onze topkwaliteit vouwwanden.

Vouwwanden bekijken

Geïnteresseerd geraakt in één van onze producten of projecten?

Twijfel niet een neem direct contact op met een van onze specialisten.