Maatwerk zonder meerprijs
Eigen montage- en storingsdienst
Grote overdekte showroom
Solarlux verkooppunt
Scroll

Tuinkas Arkoo

Simon Weststrate
Geplaatst: 05 december 2018
Dit T- model tuinkas met heeft beide zijden 2 verlengstukken, deze kas is met een hogere nokhoogte uitgevoerd als standaard.

Groenten in alle seizoenen, slim zaaien en een heel jaar lang van je tuinkas genieten? Tuinkassen kunnen voor veel verschillende toepassingen worden gebruikt. Bent u op zoek naar een geschikte variant voor uw tuin? Bij Buiten-Goed vindt u de geschikte hobbykas of professionele kas tussen ons grote assortiment aan tuinkassen. Wij leveren tuinkassen van de merken Vitavia, hobbykassen van ACD, kweekkassen van Janssens maar ook de meest luxe kassen van het merk Arkoo kassen.

Dit merk namen wij in 2009 over. Met deze overname is Buiten-Goed de exclusieve leverancier van de Arkoo tuinkassen. Met ons uitgebreide aanbod zijn we inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste kwalitatieve leveranciers van onder andere tuinkassen, tuinkamers en serres in Nederland. Wilt u liever een tuinkas op maat laten maken? Geen probleem! Ook dat is mogelijk bij Buiten-Goed. Geheel naar eigen ontwerp maken wij uw maatwerk aluminium of smeedijzeren tuinkas.

Tuinkassen als middelpunt van de tuin

Waar kassen vroeger vooral functioneel waren en liever niet te veel in zicht mochten zijn, zijn kassen tegenwoordig het middelpunt van een tuin. De kassen mogen gezien worden en kunnen er dan ook prachtig uitzien. Oranjerie kassen zijn dan ook verkrijgbaar in prachtige kleuren en met mooie versieringen. Een echte eyecatcher in uw tuin!

Zeer divers assortiment

We hebben ze in bijna alle soorten en maten. Voor elke soort tuin vindt u een passende tuinkas. Wellicht is een smeedijzeren tuinkas iets voor u? Wij hebben circa 1.100 soorten kassen van diverse topleveranciers in ons assortiment. Enkele merken die we aanbieden zijn ACD, Arkoo, Hoklartherm, Janssens, Riga en Vitavia. Elke kas van Buiten-Goed is van topkwaliteit en is voorzien van optimale ventilatievoorzieningen. De actiemodellen zijn extra scherp geprijsd en kennen een korte levertijd. Wilt u hulp bij het bestellen van uw tuinkas? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Wij staan graag voor u klaar.

Bekijk de tuinkassen van Buiten-Goed

Geïnteresseerd geraakt in één van onze producten of projecten?

Twijfel niet een neem direct contact op met een van onze specialisten.