Maatwerk zonder meerprijs
Eigen montage- en storingsdienst
Grote overdekte showroom
Solarlux verkooppunt
Solarlux SL 80 vouwwand in woning
Scroll

Vouwwand – Cuijk

Simon Weststrate
Geplaatst: 07 november 2017

Voor deze nieuwbouwwoning in Cuijk hebben we prachtige SL 80 vouwwanden geleverd van het merk Solarlux. Volgens ons een perfect voorbeeld van hoe het kan worden: ruimtelijk, licht en een oogstrelend design. Wij kunnen niet wachten op het eindresultaat!

  • Brengt ruimte
  • Creëert licht
  • Oogstrelend design

“We wilden zo veel mogelijk licht realiseren in onze nieuwbouwwoning. Het resultaat is nog mooier dan we durfden dromen!”

Familie uit Cuijk

Vouwwanden van Solarlux
De vouwwanden en schuifwanden die we aanbieden in onze winkel en webshop zijn van het merk Solarlux. Alle systemen van Solarlux zijn onderworpen aan de zwaarste testen. De innovatieve beglazing-oplossingen voldoen aan de laatste eisen qua isolatie en veiligheid met maximale transparantie. Hoogwaardig loopwerk van RVS garandeert een zeer lange gebruiksduur. De verzonken rail voorkomt onnodige belemmeringen. Het samenvouwen van de glazen vleugels gaat daardoor altijd soepel. Ook bij dit project zie je de kwaliteit goed terug.

Meer over de Solarlux SL 80

De glazen vouwwand SL 80 van Solarlux is qua isolatie uitstekend en is bovendien inbraakwerend. De innovatieve profieltechniek zorgt voor de beste isolatiewaarden volgens de wettelijke richtlijnen voor energieprestaties. Ook zijn de profielen smal, zodat het optisch veel transparantie geeft. de Solarlux SL 80 vouwwand heeft afgeronde profielen.

Meer over vouwwanden en schuifwanden

Geïnteresseerd geraakt in één van onze producten of projecten?

Twijfel niet een neem direct contact op met een van onze specialisten.