Maatwerk zonder meerprijs
Eigen montage- en storingsdienst
Grote overdekte showroom
Solarlux verkooppunt
smeedijzeren-tuinkas4
Scroll

Maatwerk smeedijzeren producten in elke stijl!

Simon Weststrate
Geplaatst: 30 oktober 2018

Wij zijn specialist in het ontwerpen en maken van smeedijzeren producten. U bent waarschijnlijk bekend met onze smeedijzeren tuinkas of tuinkamer, maar wist u dat smeedijzer ook uitstekend geschikt is voor binnenwanden? Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van smeedijzer bij zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten.

Smeedijzer voor een ranke uitstraling

Smeedijzer kenmerkt zich door de smalle profielen en de ranke uitstraling. Smeedijzer oogt heel licht en past thuis binnen vele verschillende woonstijlen, van klassiek tot modern. We werken onze smeedijzeren producten af met een stopverf-vervangend middel, zoals vroeger de stopverf werd gebruikt. Dit zorgt voor een ambachtelijke look and feel.

Veelzijdig materiaal

Smeedijzer is een prachtig materiaal, waarvan we verschillende producten kunnen maken. Wij zijn expert op het gebied van smeedijzeren tuinkassen. Zowel voor nieuwbouw als restauratie van historische kassen. In diezelfde stijl kunnen we ook overkappingen/tuinkamers maken. We merken dat er steeds meer vraag is naar smeedijzer, vooral bij overkappingen. We kunnen tevens schuifpuien en vouwwanden van smeedijzer maken. Let op: deze zijn niet geïsoleerd, dus enkel geschikt als binnenwand.

smeedijzeren-tuinkas4

Volledig naar uw wensen

Bij Buiten-Goed kan uw smeedijzeren product volledig op maat gemaakt worden. Of u nou kiest voor een klassieke of moderne uitstraling. Wij kunnen uw smeedijzeren product leveren en fabriceren in verschillende stijlen uit verschillende periodes. Met ornamenten en handgesmede versieringen of juist met een strakke look, zonder versieringen. U kunt zelf uw wensen aangeven of ontwerpen hoe u het graag zou willen hebben. Wij geven aan wat wel of niet mogelijk is.

Opgeleverde projecten met smeedijzer

Niet alleen particulieren zijn dol op onze smeedijzeren producten, ook het Rijksmuseum en Singermuseum kozen voor een smeedijzeren tuinkas van Buiten-Goed.

Enthousiast?

Wilt u ook graag een smeedijzeren tuinkas, tuinkamer of overkapping? Wij staan graag voor u klaar! U bent van harte welkom in onze showroom. Hier staat een smeedijzeren tuinkas opgesteld. Onze adviseurs staan graag klaar met een persoonlijk advies op maat.

Geïnteresseerd geraakt in één van onze producten of projecten?

Twijfel niet een neem direct contact op met een van onze specialisten.