Maatwerk zonder meerprijs
Eigen montage- en storingsdienst
Grote overdekte showroom
Solarlux verkooppunt
Scroll

Nieuw: WAREMA binnenzonwering

Simon Weststrate
Geplaatst: 15 augustus 2019

Bij Buiten-Goed voorzien we onze klanten al geruime tijd van WAREMA buitenzonwering. Sinds kort hebben we ook binnenzonwering van WAREMA aan ons assortiment toegevoegd. Zo kunnen we voor uw gehele woning een passende oplossing bieden.

WAREMA binnenzonwering

Binnenzonweringen beschermen uw woning niet alleen tegen zonlicht, het geeft u ook privacy en creëert een bepaalde sfeer in huis. Dankzij de maatwerkoplossingen en ruime keuze in kleuren en soorten is er altijd een zonwering die perfect bij uw interieur past. Lees hieronder meer over de binnenzonwering van WAREMA.

Binnenjaloezieën

Jaloezieën zijn de perfecte mogelijkheid om met het licht in uw woning te spelen. Laat het licht door de jaloezieën komen door deze open te draaien en creëer direct een ruimtelijke uitstraling in huis. Met de dichte jaloezieën zorgt u voor volledige privacy en verduistering, maar behoudt u de sfeer in huis. U kunt de jaloezieën geheel naar eigen wens samenstellen, want de mogelijkheden zijn eindeloos.

Rolgordijnen

Rolgordijnen

Ook met de rolgordijnen van WAREMA kunt u alle kanten op. Is het gordijn enkel bedoeld om het felle zonlicht buiten te houden of wilt u de slaapkamer er volledig mee verduisteren? Met de diverse transparante en geheel ondoorzichtige rolgordijnen creëert u in uw woning precies de stijl die u wenst.

Plissé

De binnenzonwering die tegenwoordig erg populair is door het trendy design is plissé. Met de geheel op maat gemaakte plissés van WAREMA houdt u zonlicht buiten en gaat u inkijk tegen, maar creëert u tegelijkertijd een sfeervolle uitstraling. De plissés kunnen van boven- én onderaf open, dus u kunt de zonwering precies instellen hoe u wilt.

Paneelgordijnen

Paneelgordijnen zijn ideaal als zonwering, inkijkbeveiliging en ruimteverdeler. Want een gordijn hoeft niet per definitie voor het raam te hangen! Plaats een WAREMA paneelgordijn bijvoorbeeld voor een schuifpui om in de warme zomermaanden uw woonkamer koel te houden of maak eenvoudig een kleurrijke afscheiding tussen bepaalde gedeeltes in uw woning.

Verticale jaloezieën

De klassieke verticale jaloezieën zijn veelzijdig inzetbaar, maar vooral bij brede en grote raamoppervlakken komt de zonwering helemaal tot zijn recht. De unieke lamellen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en worden altijd op maat gemaakt, waardoor de zonwering vrijwel altijd past. U heeft de keuze uit handmatige bediening met een koord, stang of kogelketting, of uit luxe elektrische bediening.

Meer weten over binnenzonwering?

Voor meer informatie over WAREMA binnenzonwering, kunt u contact met ons opnemen. U kunt bij Buiten-Goed ook terecht voor buitenzonwering en andere maatwerk oplossingen voor uw woning. We heten u graag welkom in onze showroom, waar u de diverse mogelijkheden kunt bekijken.

Kom langs in de showroom

Geïnteresseerd geraakt in één van onze producten of projecten?

Twijfel niet een neem direct contact op met een van onze specialisten.