Maatwerk zonder meerprijs
Eigen montage- en storingsdienst
Grote overdekte showroom
Solarlux verkooppunt
Scroll

Prijswinnende glazen vouwwanden verkrijgbaar bij Buiten-Goed

Simon Weststrate
Geplaatst: 12 december 2017

Dat Solarlux bekend staat om haar hoge kwaliteit is niets nieuws. Met haar revolutionaire ontwerpen wint Solarlux geregeld prijzen. Zo heeft Solarlux de Iconic Award 2017 gewonnen voor haar nieuwe Eco- en Highline vouwwand. Wij vertellen je graag meer over deze unieke vouwwanden in deze blog. Lees snel verder!

Iconic Award

Op 4 oktober 2017 vond de uitreiking plaats van de Iconic awards. De Iconic Award staat bekend als een gerenommeerde prijs voor de architectuur. Verschillende thema’s komen aan bod. In de categorie ‘product’ is de nieuwe lijn Ecoline & Highline als winnaar benoemd. Als Qualitydealer van Solarlux zijn we trots deze prachtige vouwwanden in onze collectie te hebben.

“Als Qualitydealer van Solarlux zijn we trots deze prachtige vouwwanden in onze collectie te hebben.”

Simon Weststrate

Innovatieve techniek

Dankzij innovatieve techniek zijn de Ecoline en Highline-harmonicawanden van Solarlux extra flexibel. Het is ideaal als gevelelement bij verbouwingen, nieuwbouw, aan- en uitbouw, serres en meer. De glazen vouwwanden worden daarnaast veel gebruikt bij winkels, horecagelegenheden en gebouwen met balkons. Dat kan ook prima. De wanden zijn geluidswerend en bestand tegen extreme weersomstandigheden. Daarnaast bieden ze royale transparantie, omdat ze tot 85% geopend kunnen worden en er barrièrevrije overgangen zijn.

  • Bestand tegen extreme weersomstandigheden
  • Innovatief design
  • Royale transparantie

Bekijk de video!

Benieuwd naar alle technische highlights? Bekijk onderstaande video!

De technische highlights

Meer lezen over de Solarlux schuif- en vouwwanden?

Benieuwd naar onze schuif- en vouwwanden van het merk Solarlux? Neem contact op met een van onze adviseurs of kom langs in de showroom!

Kennismaken?

Wilt u graag een persoonlijk advies op maat ontvangen of eens vrijblijvend kennismaken? Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te nemen in onze showroom. Hier kunt u alle materialen bekijken en de sfeer proeven. Onze adviseurs staan hier graag voor u klaar met een persoonlijk advies. Een andere vraag? Neem gerust contact met ons op!

Geïnteresseerd geraakt in één van onze producten of projecten?

Twijfel niet een neem direct contact op met een van onze specialisten.